Madame Tibisay, la youtuber que parla clar sobre la diversitat sexual

Madame Tibisay és una youtuber i influencer valenciana, encara que actualment resideix a Barcelona. Té 23 anys, estudia cine, concretament so i música i el seu somni seria treballar en la indústria. De moment es dedica a Youtube i Instagram on publica contingut amb molta assiduïtat. Als seu perfil de Youtube té una espècie de secció anomenada “De fiesta con Laura” als quals conta anècdotes de les seues eixides nocturnes.

A banda d’aquests, el seu canal està replet de vídeos de contingut feminista. Una altra característica seua és que normalitza i visibilitza la diversitat sexual. Madame Tibisay és bisexual i parla obertament de la seua orientació, de les seues relacions, parelles, sentiments… De fet, conta que va eixir de l’armari amb un vídeo a Facebook perquè tothom s’assabentara.

Laura Tibisay

S’anomena Laura Tibisay i va decidir emprar el seu segon nom amb un Madame davant per al seu pseudònim per a les xarxes. Va començar penjant vídeos per a la seua família quan va estudiar Batxiller a l’estranger. A partir d’eixe moment va nàixer la vocació. 5 anys després, té 74 mil subscriptors, i els seus vídeos acumulen més de 7 milions de reproduccions. El seu vídeo més vist suma més de mig milió de visualitzacions.

Pel que fa a Instagram, les seues publicacions són majoritàriament de moda. Tibisay ens mostra els seus outfits i de vegades publica algun vídeo o autofoto amb la seua parella i amistats. Ja té més de 24 mil seguidors a la xarxa, i es veu una evolució des de les seues primeres fotos a les més recents.

A una entrevista, Laura assegura que encara no viu de ser influencer, tot i comptar amb el suport de marques com Schwarzkopf, Garnier, SheIn o Daniel Wellington. És una amant de la comunicació i pensa que ser influencer li obri una finestra al món. Si voleu conèixer un poc més a Laura no dubteu en seguir-la a les xarxes. Parla sense pèls a la llengua.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €