Llancem en exclusiva ‘Our Soul’, el nou disc de Saï Saï

Saï Saï, la banda de reggae valenciana, estrena demà el seu últim treball Our Soul. Però ens han escollit perquè pugueu escoltar-lo en exclusiva i abans que ningú. Un disc de nou pistes (més la versió dub d’una d’elles) que passeja per gairebé totes les tonalitats del reggae. La banda cita a Dub Inc., Seeed, Inner Circle o Third World com els seus referents. I sense més dilació ací podeu escoltar el disc.

Les 9 pistes travessen sense por les barreres idiomàtiques del valencià, el castellà i l’anglès, conformant un disc trilingüe. Podem escoltar en tres idiomes, lletres agressives i èpiques, però al mateix temps sensibles amb l’actualitat. Gairebé el disc viatja per tots els subgèneres del reggae, des del rub passant pel dub, el roots-reggae, sense deixar de banda tocs electrònics.

L’àlbum ha estat produït i enregistrat als Full Up Studios, per Dani Rayos. Mentre que la masterització i posada a punt és obra d’Enrique Soriano. Saï Saï ha comptat amb les col·laboracions del percussionista Rafa Villalba, del productor Chalart58, del mestre del dub Roberto Sánchez (versió de “Somos los buenos”) i de Pablo Muñoz “El Papado”, de Mediterranean Roots.

Concert de presentació

El proper divendres 25 de maig, la Sala Matisse viurà la presentació en directe d’Our Soul. Al marc de la festa Reggae Night Party organitzada pel col·lectiu Newentun Resistance & Solidarity i la pròpia sala. Junt amb els Saï Saï, podreu veure als experimentats artistes de reggae Red, Gold & Green Band. Podeu aconseguir l’entrada anticipada online prement el següent enllaç.

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €