Sons of Aguirre i Scila s’alien per traure el disc conjunt ‘Azul/Rojo’

Ja teniu a les plataformes habituals el nou i primer àlbum conjunt de Sons of Aguirre i els alacantins Scila. Un àlbum amb 12 pistes repletes de bases metaleres i agressives lletres rapejades. Azul/Rojo arriba uns dies després de presentar el segon avançament del treball “Velociraptor Vegano”. Aquest segon senzill va ser estrenat amb videoclip, el qual és pràcticament un curtmetratge d’animació. A un món alternatiu on els animals dominen i dirigeixen la societat, un velociraptor anomenat Joseraptor es nega a menjar humans.

A banda dels senzills “La cigarra y la hormiga” (del que ja vam parlar) i “Velociraptor Vegano” el disc té noves cançons i velles. Concretament tres velles, ja que els Sons of Aguirre han regravat tres temes amb la instrumentalització de Scila. Aquestes són “Vete a Cuba”, “Los Chicos del FMI” i “Napalm de libre mercado”, la resta de cançons són inèdites. També han comptat amb l’ajuda de Plan B per altres tres cançons.

10 d’Erick Hervé i DJ Taktel

El raper valencià Erick Hervé ha tret també nou treball anomenat 10. Un disc amb 10 temes produït per DJ Taktel (excepte l’1 i el 10) que s’ha fet càrrec dels beats i els scratches. El nom del disc, segons expliquen, té una clara referència futbolística. El jugador que porta el 10 és el que organitza el joc de l’equip. Un jugador cotitzat dels que cada vegada se’n veuen menys, mentre s’aposta per la pilotada amunt com únic recurs. Ser el 10 no és gens fàcil. A banda de la qualitat tècnica necessita cervell per llegir els partits i una fenomenal visió de joc. És Hervé el 10 del rap? Escolteu el disc i jutgeu l’analogia.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €