Ja a la venda les entrades per al concert d’acomiadament de La Raíz

Aquest matí a les 10:00 s’han posat a la venda les entrades per al concert d’acomiadament indefinit de La Raíz. Aquesta assenyalada fita al panorama musical valencià tindrà lloc el 17 de novembre a l’Auditori Marina Sud de la Marina de València. Els gandiencs es troben a l’equador de la gira d’acomiadament Nos volveremos a ver, la qual està fent-los rodar per tots els racons de l’estat i part de l’estranger (Londres, Dublín i Edimburg). Vora 50 concerts durant aquest 2018 sense faltar als millors festivals (Viña Rock, Canet Rock, Arenal Sound, The Juergas…). Per fer-vos una xicoteta idea del que ens espera amb el resum del seu pas pel Viña.

Detalls del concert final

Les entrades les pots aconseguir en aquest enllaç, encara que fa uns minuts estava saturada. Dóna’t pressa i i no et confies perquè encara que el recinte té una gran capacitat les entrades volen. 3 dels 5 concerts programats entre Madrid i Barcelona ja han penjat el cartell d’«Exhaurides». El preu és de 22 euros.

Pel que fa al recinte, l’Auditori Marina Sud es troba dins de la Marina de València. Són unes instal·lacions que permeten fer grans esdeveniments i concerts de gran rellevància. Per allí han passat i passaran artistes com Romeo Santos, Niki Jam, el concert d’Operación Triunfo o Fito & Fitipaldis. Per accedir-hi, cal prendre el final de l’Avinguda del Port a mà dreta, direcció el Moll de Ponent.

*Foto de portada d’Irene Bernad.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €