L’amor lliure centra el nou tema de Fran Yera, “Láska”

Tercera cançó del projecte en solitari de Fran Yera titulat “Láska”. No sabem si tindrà alguna cosa a veure però “Láska” significa “amor” en txec i eslovac. El que sí que sabem és que, després de parlar-nos de rols de gènere i poliamor, a “Láska” Fran ens parla d’amor lliure. Amb un punt de vista personal, la cançó ens narra una relació d’amor lliure i els coneixements que això comporta. Ací podeu escoltar-la i veure el videoart que l’acompanya.

Láska

De nou Fran Yera, com sabeu membre d’Atupa, s’ha rodejat per GIO i Borja Penalba per produir la cançó. Aquesta vegada s’ha acompanyat també dels productors The Dessert Boys, aportant els subgreus  i els 808s. Al final de la cançó podem escoltar els samplers de la cançó de De espaldas al patriarcado, “Tu tururu tutu tururu tu“.

Pel que fa al muntatge de vídeo que acompanya la cançó veiem una imatge en moviment pixelada. A poc a poc la grandària d’aquests píxels van reduint-se i intuint la figura d’una xica ballat. Amb aquesta tècnica Fran tracta de fer una analogia amb el fet d’anar coneixent i descobrint íntimament a l’altra persona.

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €