Parlem de poliamor amb Fran Yera i el seu “Polifake”

Nou senzill de Fran Yera, el segon que arriba en solitari després de “Rols“. Sempre tocant temes que abans solien ser tabú, però hui en dia no hi ha cap problema de parlar-ne obertament. Amb “Polifake” convida a reflexionar sobre el poliamor. Una moda, una actitud, una excusa, una realitat?  Fran se centra en la idea de com s’aprofiten de vegades els homes per agafar-se el privilegi i perpetuar actituds del passat. Sense més ací teniu el videoclip.

Polifake

El tema, tal i com “Rols” ha estat produït per Gio (Heavy Roots), Borja Penalba i el propi Fran Yera, membre d’Atupa. Com bé ens comenta Fran, el tema conté sons dancehall, tango i auto-tune amb una base de reggaeton. La cançó formarà part del primer treball de Fran Yera que eixirà a final de 2018.

Aquest és el primer videoclip com artista en solitari. La peça ha estat dirigida per Laura Martinova, realitzador  catalana que ha treballat amb Bad Gyal i Núria Graham entre d’altres. El videoclip construeix una forta estructura narrativa, pla a pla. Encara que no ho semble de primeres, podem veure com transcorre la història dels personatges. Una producció, fotografia i edició molt cuidada per a un resultat excel·lent.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €