Ja coneixem la graella de l’estrena d’À Punt

Com ja sabreu el proper diumenge dia 10 de juny comencen les emissions d’À Punt. La nova TV pública ja ha confirmat la graella d’aquest primer dia històric. Les emissions començaran a les 14:30 hores i ho farà amb un gran número de hores de realització en directe. Més de 6 hores en directe entre els informatius i el magazín de vesprada titulat À Punt Directe. També veurem l’estrena d’Assumptes Interns, Cuineres i Cuiners, Punt Docs i la reestrena del Trau la llengua. Acabarà la jornada amb la projecció d’un documental. Ací teniu la introducció d’À Punt Notícies, el primer programa que podrem veure.

Programació hora per hora del 10 de juny

07:30 Compte arrere a l’inici de les emissions

14:30 À Punt Notícies – Cap de setmana

15:15 À Punt Directe

Edició especial del magazín de vesprada, presentat per Carolina Ferre amb Juan Nieto i Joan López, i amb la participació de Clara Castelló (El Matí À Punt). Programa d’actualitat i entreteniment que s’emetrà habitualment de dilluns a divendres amb connexions en directe.

20:05 Assumptes Interns (Cap.1 “Com som els valencians”)

Pere Aznar presenta aquest programa d’humor que tracta demanera sarcàstica i descarada la manera de fer i ser desl valencians. En aquest primer capítol s’aprofundirà en els tòpics més identificatius valencians es i donarà veu al poble i a famosos com Màxim Huerta o Carolina Ferre.

21:00 À Punt Notícies – Cap de setmana

21:35 Punt Docs (Tot À Punt)

Programa de reportatges. Especial inici de les emissions.

22:30 Trau la Llengua (Cap. 1 “L’Aigua”)

Eugeni Alemany ens porta la reestrena d’aquest programa d’entreteniment i divulgació lingüística. En aquest primer programa l’aigua serà protagonista visitant Tabarca, Guardamar, Tous i Alcalà de Xivert.

23:20 Cuineres i Cuiners (Cap. 1 “Quique Dacosta”)

Ricard Camarena presenta aquesta sèrie documental amb les millors cuineres i cuiners valencians. En aquest primer capítol amb Quique Dacosta i Pep Romany es parlarà sobre la innovació, progrés gastronòmic i tradició.

00:10 Five days to dance (Documental, 2014)

Dirigit per José Andreu i Rafa Molés, ens conta el repte que proposa una parella de ballarins a uns estudiants: 5 dies per pujar a un escenari i ballar.

Five days to dance / Trailer oficial from SUICAfilms on Vimeo.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €