Mal d’Ou, el nou canal de Youtube amb humor i mala llet

Mal d'ouUn ou amb molta mala llet és el protagonista del nou canal de Youtube en valencià. I no sols Youtube, perquè també compta amb perfils a Facebook, Twitter i Instagram on compartirà les seues crítiques sobre sèries, pel·lícules, videojocs i tot el que li vinga en gana. Mal d’Ou ha nascut a penes fa una setmana i ja podeu veure el seu primer vídeo dedicat a Doraemon. Absteniu-vos les ànimes sensibles perquè segurament vos desmunte algun mite que teniu als vostres records d’infantesa.

El mite de Doraemon

Com ja hem esmentat abans, Mal d’Ou conjuga humor, crítica i mala llet. El seu creador també s’encarrega de posar les veus del vídeo, l’edició, dibuix i animació. Però tornem al contingut del vídeo sobre Doraemon. Mal d’Ou se centra en descriure l’absurditat dels personatges, la trama i moltes altres coses sense sentit. Per exemple, de Nobita diu que és «el ninyato més imbècil de la història de l’animació». També té paraules “d’estima” cap a Doraemon, titllant-lo de robot terrorista del futur. Això de terrorista ve perquè «no hi ha ni un sol invent que no es puga utilitzar per al terrorisme internacional».

El punt àlgid del vídeo ve quan descriu la incomprensible trama de la visita del futur rebesnét de Nobita. Trobem en falta alguna referència sobre les teories de la fi de la sèrie, ja que s’han escrit entrades i entrades de blogs al voltant de les llegendes urbanes que circulen. Així i tot el vídeo té molt bona factura, és divertit i entreté. Seguirem connectades a les seues xarxes socials i ja estem a l’espera del seu nou vídeo… si la veu li deixa!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €