Els millors memes de la setmana de vida d’À Punt

Una setmana i un dia d’À Punt emitint i les xarxes socials no han decepcionat. Els memes, els comentaris i els vídeos sobre programes, presentadores i presentadores i el contingut general han inundat els murs i les cronologies. A continuació vos deixem amb els que més ens han agradat a l’oficina de Tresdeu. Si se’ns escapa algun, no dubtes en enviar-lo als nostre perfils de qualsevol de les nostres xarxes socials.

Assumptes interns

L’apegalosa cançó de capçalera del programa de Pere Aznar, Assumptes interns ha protagonitzat uns quants.


 

 

Eugeni Alemany

Allò que diuen de qui apareix fins a la sopa es podria aplicar a Eugeni Alemany. Ells ens assegura que sols el veurem al Trau la Llengua i al Atrapa’m si pots, n’esteu segurs?


Amb Canal 9 al retrovisor

Com no podia ser d’altra manera, les comparacions amb l’antiga Canal 9 no han pogut faltar. Amb humor i un poc de mala bava no s’han fet esperar els memes que recordaven l’infaust passat.

Finalment vos deixem amb alguns memes que resumeixen les ganes que teníem de nova TV Pública, comentaris sobre els i les presentadores, fins i tot Chimo Bayo i Gigatrón trollejant al Atrapa’m si pots.

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €