Bigastre, epicentre de la cultura electrònica amb Metro Dance Club

El pròxim dissabte 9 de juny Metro Dance Club celebra el seu 27 aniversari. Un esdeveniment que convertirà Bigastre (Baix Segura) en epicentre internacional de la cultura electrònica. Durant tots aquests anys, aquesta localitat d’a penes 7.000 habitants ha vist com passaven els millors artistes de l’escena electrònica. I per a aquesta fita no podria ser menys, amb una una proposta en la qual hi participaran més de 30 artistes.

 

MetroLab

Però també hi haurà una nova proposta cultural anomenada MetroLab. A partir de les 16:00 hores del dissabte hi hauran tres tipus d’activitats: taula rodona i ponències, workshops i live sets. Tot amb el millor ambient i amb caràcter participatiu.

Una taula rodona internacional amb el canadenc John Acquaviva, creador de Beatport i els italians Undercatt, membre del segell Diynamic. Amb ells es parlarà de cultura i música electrònica, i es debatrà sobre la situació actual, el paper dels segells discogràfics i l’evolució de la indústria musical entre d’altres coses.

Els clubbers també podran tocar, provar i divertir-se creatn música amb diferents elements. Tot això amb els tallers interactius vindran de la mà de Toy Division i Millenia. I finalmente la música electrònica en directe a càrrec de 6 formacions: Artificiero, soviet Gym, Miclono, Structweird, Dogma Cobra i La Josephine.

Per aconseguir les entrades i més informació no dubte en entrar al web del Metro Dance Club.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €