Miquel Àlvarez d’Smoking i La Prima i Chave entre els nous videoclips

La llista de reproducció del nostre canal de Youtube on anem penjant els videoclips valencians no para d’augmentar. Hem seleccionat uns quants, 5 concretament entre els quals destaquem el debut en solitari de l’exmembre d’Smoking Souls, Miquel Àlvarez i la col·laboració entre Chave i La Prima de Machete en Boca. Te’ls deixem llestos perquè els pugues veure, conéixer, i afegir a la teua llista de favorits. Anem allà!

Miquel Àlvarez – Espiral

Com ja hem dit abans, el membre d’Smoking Souls, Miquel Àlvarez ha encetat el seu primer projecte en solitari. A “Espiral” barreja l’electrònica i l’acústica per tal de mostrar les seues inquietuds personals i professionals. A la lletra ens parla de l’ansietat i com son capaços si ens adonem de superar-la. Per a aquest treball, Àlvarez s’ha ajudat de Jan Valls, Andreu Moreno i Vicent Pérez. El vídeo és obra de Xavi Nacher, qui li ha donat una factura molt cinematogràfica i total protagonisme a l’artista. Ens encanta la fotografia i l’efecte calidoscopi.

Chave & La Prima (MEB) – Señalados

La maratoniana proesa de Chave continua. 9 temes ha publicat del seu nou disc Harakiri, i amb ells nou videoclips. Per a l’últim “Señalados” ha comptat amb La Prima de Machete en Boca. La instrumental del tema és obra de Lasio, el so de Loren D i el videoclip de One time prods. La cançó té un missatge molt necessari, que convida a posar-nos en la pell de l’altra persona abans de jutjar-la. Tothom té una història al darrere. Han col·laborat amb l’associació València Acull per posar-li rostre a les paraules. El rap amb tocs flamencs està acompanyat d’un genial videoclip urbà amb una textura especial.

Mistah Godeh & Heavy Roots – Yo X Ti

El grup format per Mistah Godeh i Heavy Roots ens llança una pregunta. Què series capaç de fer per amor? D’això tracta “Yo x ti”. De com l’amor desenfrenat fa embogir i que res importe. A aquest primer single es conjuga rap amb ritmes reggaeton que et fan moure el cul a la butaca. El videoclip, de caràcter narratiu, ens conta la persecució en cotxe d’una parella al més pur estil Bonnie i Clyde. I amb això no significa que vos avancem el desenllaç. O sí?

JuaNaMaN Saï Saï & Chalart58 – Ahir

Segon tema del nou treball en solitari de JuaNaMaN SaïSaï, Moments amb el productor Chalart58. El primer “We Good” ja el vam estrenar a Tresdeu. La cançó és una crítica a la dura realitat dels xiquets i xiquetes més desafavorits del món. Cap mitjà de comunicació se’n fa ressò, com si no conéixer aquesta situació fera que no existira. El reggae clàssic e JuaNaMaN ve adornat amb un videoclip que protagonitza en primer pla, conjugada amb imatges superposades molt evocadores que conviden a reflexionar.

Alfons (El Blüe) – I diu aixina

El Blüe, una de les primeres veus del rap en valencià, ha tornat a publicar tema i videoclip després de 3 anys de silenci. Ara s’anomena Alfons, el seu nom de pila. A “I diu aixina” parla d’aquest temps allunyat de la música i es despulla emocionalment. Segons conta ell mateix aquesta cançó sols avisa del que està per vindre i pretén que tots els receptors en siguem partícips.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €