El “Sweet Reggae Music” de Mediterranean Roots amb Auxili

Els Mediterranean Roots han estrenat nou videoclip amb Esteve d’Auxili. “Sweet Reggae Music” és una cançó que no arriba per casualitat a l’estiu i amb la qual volen transmetre tot l’amor i alegria. Al videoclip també és transmet aquest esperit, i en general molt bones vibracions, goig, festa i reggae. “Sweet Reggae Music” forma part del darrer treball llançat en gener Medroots. Aquest videoclip arriba després de llançar el de “Generación perdida” i fins a 8 videolyrics. Sense més preàmbuls ací el podeu visualitzar.

Sweet Reggae Music

El tema és un reggae festiu que dona bon rotllo i ganes de passar-ho bé. A l’últim terç de la cançó Esteve d’Auxili s’uneix al Papado donant-li al tema el seu característic toc i veu. Pel que fa al videoclip ha estat dirigit per Javi Cano al jardí didàctic Piteralandia de Picanya. El vídeo representa una festa al més pur estil anunci estiuenc de cervesa. El resultat és un videoclip de qualitat impecable on es nota que els i les participants no actuen, de veres s’ho estaven passant molt bé. De fet, els propis Mediterranean han expressat que tan de bo tots els videoclips foren tan divertits de gravar.

Pel que fa l’actualitat del grup, prompte van a començar a concretar els concers d’estiu. El primer confirmat és el del pròxim 20 de juliol, actuaran al Rototom Launch Party de Fuengirola, Màlaga. Per altra banda, també podeu veure el seu directe als Conciertos de Radio 3 del passat 14 de juny.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €