Family Duo, el primer talent show d’À Punt per a famílies d’artistes

Està previst que a la tardor de 2018 À Punt comence a emetre Family Duo. Es tracta d’un talent show musical amb un tret diferenciador. Els i les participants deuran ser duets amb alguna vinculació familiar, ja siga mare-filla, cosins, germanes, tio nebot… qualsevol que pugueu imaginar. El càsting del programa demana que els concursants sàpiguen tocar algun instrument, ballar, i el més important, cantar. I els duets poden estar formants per dos cantants, piano i cantant, guitarra i cantant… qualsevol possibilitat imaginable.

El programa a més comptarà amb un jurat de luxe amb 4 professionals de l’escena artística valenciana. L’exmembre d’Auryn Carlos Marco, les actrius i cantants Mari Giner i Sandra Cervera i el coreògraf Sergio Alcover.

Font: À Punt

Més detalls

El programa estarà presentat per Joan Espinosa, actual conductor  d’Animalades, tant la seua versió radiofònica com televisiva. El programa també comptarà amb al presentadora Sonia Fernández, amb experiència a diversos informatius i programes d’entreteniment estatals. La coach vocal serà Isabel Villagar De moment, el concurs es desenvoluparà en 13 programes de 2 hores de durada.
Els concursos de talents han acumulat grans èxits d’audiència durant els últims anys, i Family Duo no tindria perquè ser menys. De fet, una de les seues coproductores, FremantleMedia és la responsable de programes com Got Talent o Factor X. L’altra coproductora és Lapònia TV responsable de Del twist al tuit entre d’altres.

Càstings

Les ciutats d’Alacant i Castelló ja han acollit els seus respectius càstings. Si creus que reuneixes els requisits demà també tens altra oportunitat a València. Es tracta de l’últim càsting que tancarà la selecció de concursants. L’hotel NH Les Arts acull demà dia 7 de juliol el càsting i pots inscriure’t a tu i a la teua parella artística i familiar telefonant al 630 430 123. També pots emplenar un formulari que t’apareixerà prement aquest enllaç o simplement apareixent a l’hotel demà a Avinguda de l’Institut Obrer de València, número 28 a partir de les 9:00 hores.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €