Festivals sense alcohol? Prepara’t! per Suculent Gilabert

Amb aquestes receptes, el Festiu se’ns queda curt! Anem a ballar més que mai. Aquest estiu no vaig a perdre’m cap “concertàs”, el festiu és queda curt! Buidem la motxilla d’apunts, llibres, i ens fiquem roba per a passar uns dies, protector solar, preservatius, un got de plàstic reutilitzable, les entrades dels concerts i la cartera.

suculent gilabertEn la retina sempre ens queda l’experiència d’haver passat moltes nits brindant i ballant al so de la musica i al dia següent ens diguem una i mil vegades allò de no tornaré a beure alcohol mai més, no tornaré a beure més!! Aquest any és el moment d’experimentar-ho i endur-te del festival el got ple de noves sensacions. El més important és estar al 100% d’ànims i motivació, dur roba còmoda i saber a quines hores actuen els teus grups favorits per gaudir-los! Aleshores diràs i què bec? Doncs ací unes propostes, ben refrescants i fàcils:

– Combinat de cafè granissat i refresc.
– Combinat d’un terç de tassa de cafè exprés i refresc.
– Llimó granissat i cafè granissat o orxata.
– Begudes isotòniques.

Si vols donar-te una mica més d’alegria i ser el gurmet de l’acampada prova a fer aquestos beuratges clàssics que t’ajudaran a refrescar i desintoxicar el cos:

 

  • Bloody mary
  1. Suc de tomaca (250 ml)
  2. 1/2 Llima exprimida
  3. 1 Pessic de sal
  4. 2 Gotes de picant
  • Pinya colada
  1. 1/2 Got d’aigua mineral
  2. 1/2 Cullerada de sucre
  3. 2/3 Llet de coco
  4. 2 rodanxes de pinya
  • Mojito
  1. 1 Llima exprimida
  2. 1/2 Got de gasosa
  3. 1/2 Got de gel picat
  4. Fulles de menta
  • Caipirinha
  1. 1/2 Got de suc de llima diluït en aigua i sucre
  2. 1/2 Got de “Ginger ale”
  3. Gel picat
  4. 1 Rodanxa de llima

Veuràs com seguint aquestes quatre recomanacions, al dia següent t’alçaràs com un àngel, amb ganes de prendre un bany a la platja, menjar-te una bona paella, una becadeta i de nou als concerts. Ja per acabar i si t’has decidit a provar-ho, veuràs com ho vius de manera diferent i més divertida que abans, sentiràs que dorms millor, sobretot ronques menys, que no envies missatges sense sentit ni dius coses que no hauries de dir, estalvies en copes… I sobretot en taxis!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €