Els horaris i les actuacions imprescindibles del FIB 2018

Dijous comença una nova edició del FIB. L’històric festival internacional de Benicàssim obri de nou les portes ja convertit i assentat com un dels festivals més importants de tota Europa. Només cal parar l’orella pels recintes musicals, la zona d’acampada i els carrers de la localitat de la Plana Alta, per adonar-se que l’idioma majoritari és l’anglés. Aprofitem que ja es coneixen els horaris, per recomanar-vos una sèrie d’actuacions les quals considerem imprescindibles. Si tens una abonament agafa nota, no et defraudarem.

Imprescindibles

Tresdeu hem volgut fer una selecció més enllà dels caps de cartell, Travis Scott, The Killers, Pet Shop Boys o Liam Gallagher. Nosaltres apostem sense cap gènere de dubte per Nathy Peluso. L’argentina ubicada a Madrid ho està partint amb la seua barreja de totes les corrents urban que podem conéixer hui en dia. Actua el diumenge a les 00:15 a l’escenari South Beach Dance Stage Radio 3. Vos deixem una mostra.

Una altra artista internacional també amb arrels llatines és Princess Nokia. Es tracta de l’a.k.a. de Destiny Frasqueri, nord-americana amb ascendència porto-riquenya. Una autèntica artistassa, molt compromesa amb el feminisme que rapeja a ritme de R&B alternatiu i bases electròniques. La podeu veure dijous a les 22:45 a l’escenari South Beach Dance Stage Radio 3. Acaba de traure tema, ací vos deixem el videoclip.

Uns que nos ens perdríem per res del món són Chase & Status. La parella de DJ’s britànics acompanyats habitualment per MC Rage i el bateria Andy Gangadeen rebenten el festival que toquen. El seu torn arriba el dissabte tancant l’escenari principal, el Las Palmas a les 2:30. Ací els teniu en versió DJ Set al passat festival belga Rampage 2018.

La històrica banda ska Madness també visita Benicàssim. Concretament el terratrèmol ska arribarà diumenge a les 21:15 a l’escenari Las Palmas. Un terratrèmol figurat… i literal. Al concert de Londres del 1991, els Madness  provocaren un terratrèmol de 4,5 a l’escala Richter. Començaren a tocar el seu tema de capçalera “One step beyond” i milers de persones es posaren a ballar. És verídic, els edificis del voltant del parc de Finsbury començaren a tremolar. Ací l’històric tema.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €