La Fúmiga ens submergeix de ple a la “Mediterrània”

La Fúmiga ha estrenat hui un senzill acompanyat de videoclip titulat “Mediterrània”. Aquest tema es clava de ple en la lluita pel títol a cançó de l’estiu 2018. Tema o “temacle“, tal i com han titllat totes les personalitats que han col·laborat a la cançó i al videoclip. Però sense més preàmbuls, així vos deixem amb la peça audiovisual, filmada a València i Altea.

Una mar de col·laboracions

Per començar, el grafisme ha estat a càrrec de Tres voltes rebel. La seua inconfusible traça i qualitat artística la delata. A la cançó podem trobar-nos amb la carismàtica veu de Flora, cantant d’El Diluvi. També amb el contrast de Man de Vadebo, rapejant sobre una base dubstep. Pel que fa a l’enregistrament i la producció ha estat a l’Atomic Studio de Mark Dasousa. En quant al videoclip ha sigut realitzat per 555 Producciones d’Alzira.

Si l’estiu passat van triomfar amb “Karrasketon – La nit és nostra“, enguany no podia faltar. La Fúmiga es posiciona de nou amb la seua música festiva i lletra combativa. Els alzirenys tornen a donar un colp d’efecte, recordant als seus orígens de carrer i festes populars, amb clara predominança dels metalls. Pel que fa a la lírica, La Fúmiga li canta a la Mediterrània com a mar, geogràfica i culturalment, i també com a mare i amiga. En valencià ens parlen d’acollida i solidaritat per tal commoure i remoure consciències.

El videoclip ha estat filmat a València i Altea, dos localitzacions vora mar, on volen plasmar el contrast  de la Mediterrània. Per una part la puresa del blanc de les cases i per altra, la trista foscor d’una mar que s’emporta a diari un gran nombre de vides humanes. Al vídeo també podem veure altres personatges de l’ideari valencià, com la nostra benvolguda Sénia o la youtuber Miss Tagless.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €