La proposta de Nerea Sanfe, influencers als Festivals

Vestimenta cridanera, sabates extravagants, pentinats impossibles i molta purpurina entre els influencers.

Foto: Instagram @nereasanfe

Eixes són les claus per triomfar en un festival. Hui en dia, la música passa a un segon pla, ja que semblen més una passarel·la de moda que un lloc on gaudir de la bona música. Si no que li ho diguen a Dulceida o Paula Gonu entre altres.

Que no sabeu qui són? El moviment influencer del panorama estatal. Triomfen allà on passen i sobretot marquen les tendències dels més joves. Que siguen més VIPs que els cantants o artistes que actuen als festivals és ja comú. Elles són les que generen importància i ritme a molts d’aquests esdeveniments.

Fan que els festivals triomfen a base de tuits, fotos o “stories“. Al panorama valencià, açò de ser influencer és una mica més difícil. No cregueu, jo ho intente. I per això de que coste més, jo ho valore el doble. Però no solament pel fet que et puguen convidar a un festival, sinó per demostrar i fer veure que en valencià també es poden crear tendències. I ho estem aconseguint.

La proposta de Nerea

La meua proposta, gaudir dels grups musicals valencians, ballar i cantar fins que em facen mal els peus i la veu desaparega.

Foto: Koma Col·lectiu Maginot

La meua proposta festivalera d’enguany estaria centrada a gaudir dels grups musicals valencians i descobrir-ne de nous. En valencià o no, ballar fins que em facen mal els peus i cantar fins que la veu desaparega. Eixe serà el meu Coachella particular. Però en compte de dur la roba més fashion, ulleres de sol fràgils i taconassos de 50 centímetres, em podreu trobar amb les sabatilles de sempre i la roba més vella que trobe. Per si s’embruta o es trenca (mai se sap què passarà).

Perquè, cal recordar que els influencers reals que marquen el ritme d’un festival són totes aquelles persones que assisteixen a ell. Aquelles que planten les seues tendes de campanya. Aquelles que fan un campament base per passar allà tres o quatre dies. Aquelles que canten fins a quedar-se afònics i gaudeixen tot allò que poden i més. Les persones reals, les que no utilitzen filtres per fer-nos veure que ho estan passant bé. Eixes són les verdaderes protagonistes.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €