La proposta de Nerea Sanfe, influencers als Festivals

Vestimenta cridanera, sabates extravagants, pentinats impossibles i molta purpurina entre els influencers.

Foto: Instagram @nereasanfe

Eixes són les claus per triomfar en un festival. Hui en dia, la música passa a un segon pla, ja que semblen més una passarel·la de moda que un lloc on gaudir de la bona música. Si no que li ho diguen a Dulceida o Paula Gonu entre altres.

Que no sabeu qui són? El moviment influencer del panorama estatal. Triomfen allà on passen i sobretot marquen les tendències dels més joves. Que siguen més VIPs que els cantants o artistes que actuen als festivals és ja comú. Elles són les que generen importància i ritme a molts d’aquests esdeveniments.

Fan que els festivals triomfen a base de tuits, fotos o “stories“. Al panorama valencià, açò de ser influencer és una mica més difícil. No cregueu, jo ho intente. I per això de que coste més, jo ho valore el doble. Però no solament pel fet que et puguen convidar a un festival, sinó per demostrar i fer veure que en valencià també es poden crear tendències. I ho estem aconseguint.

La proposta de Nerea

La meua proposta, gaudir dels grups musicals valencians, ballar i cantar fins que em facen mal els peus i la veu desaparega.

Foto: Koma Col·lectiu Maginot

La meua proposta festivalera d’enguany estaria centrada a gaudir dels grups musicals valencians i descobrir-ne de nous. En valencià o no, ballar fins que em facen mal els peus i cantar fins que la veu desaparega. Eixe serà el meu Coachella particular. Però en compte de dur la roba més fashion, ulleres de sol fràgils i taconassos de 50 centímetres, em podreu trobar amb les sabatilles de sempre i la roba més vella que trobe. Per si s’embruta o es trenca (mai se sap què passarà).

Perquè, cal recordar que els influencers reals que marquen el ritme d’un festival són totes aquelles persones que assisteixen a ell. Aquelles que planten les seues tendes de campanya. Aquelles que fan un campament base per passar allà tres o quatre dies. Aquelles que canten fins a quedar-se afònics i gaudeixen tot allò que poden i més. Les persones reals, les que no utilitzen filtres per fer-nos veure que ho estan passant bé. Eixes són les verdaderes protagonistes.

Participa Participa

Dessuadora A Tornallom
Dessuadora d'edició limitada "A Tornallom" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. Dissenyat per Bram S...
Preu 24 €
Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €