Reviu l’aparició estel·lar del Renao a À Punt Directe

El passat dimarts, va haver protagonisme televisiu per als youtubers valencians amb Renao a À Punt Directe. La col·laboradora habitual del programa, la nostra benvolguda Nerea Sanfe, va portar al Renao. El de Sueca va ser un dels protagonistes del magazín que ocupa gran part de les vesprades d’À Punt. L’entrevista transcorre en un to molt distés i amaga alguna que altra sorpresa com la que podeu veure a la imatge.

Mira l’entrevista a la carta

La web d’À Punt Media ha publicat el vídeo del programa sencer. Per veure el fragment on surt El Renao, solament has de visitar aquest enllaç, i desplaçar la barra de reproducció fins al 02:49:40.

La veritat és que es pot dir que la visita va quedar molt completa. Primer Nerea li fa una menuda introducció per presentar-lo a tota aquella gent que no el coneix. Després podem veure una mena de reportatge que li fa la periodista Verónica Castillo. Un divertit vídeo a ritme d’Smoking Souls, on mostra fotos de menut, toca la guitarra… Podem veure l’habitació del Renao i també visiten la Unió Musical, on va estudiar música i va aprendre a tocar la guitarra.

Després agafa la maneta de l’entrevista Carolina Ferre i podem descobrir diferents curiositats del youtuber. Com per exemple d’on ve el seu nom o que els youtubers valencians tenen un grup de Whatsapp. Després es parlen temes molts interessants com el fenomen fan, les raons per fer contingut en valencià, la situació del panorama valencià de Youtubers…

Però el programa també li reserva un parell de sorpreses. Primer li fan arribar diferents videomissatges de Carquinyol, Miss Tagless, Frank Surimi i Patapum Patapam. I ja per acomiadar-lo, un missatge de salutació de Fran Perea, just després de confessar que ja no el seguia. «Què dius?» reacciona El Renao quan li diuen que tenen el missatge. Moment incòmode amb el qual ens hem partit la caixa.

Per a rematar, ens conten que El Renao apareixerà a Del twist al tuit, de la mateixa manera que ho va fer Miss Tagless. Estarem connectades per no perdre’ns l’emissió i conéixer a la seua iaia, a qui, segons ens avança el propi Renao, li farà passar un “challenge”.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €