La incursió de Kalebarraka en Netflix

Va ser la nit del 2 de juliol quan Kalebarraka anunciava per les seues xarxes una aturada “indefibrida”. A dia de hui el compte de Facebook està desaparegut però encara podem veure els seus mems i vídeos a Twitter, Instagram i Youtube. També podem trobar a Ivoox tots els seus podcasts des de 2013. I quan ja estem a punt de complir dos mesos sense saber res de Kalebarraka, ens ha arribat un xivatada en forma de vídeo.

Una promoció de la plataforma Netflix en favor de les versions originals ens depara una gran sorpresa. Una banda de festes de poble entona el “Sex Bomb” de Tom Jones amb un anglès al més pur estil Ana Botella.

Aleshores una dona major s’indigna i els dona tota una lliçó de pronunciació. La sorpresa ve quan podem veure al guitarra de la banda amb unes sospitoses rastes i cara de “maedeusenyor”. És Pau Pikonenko, líder espiritual de Kale Barraka i director del programa de ràdio. És el començament d’una nova carrera d’actor? Tindrem Kalebarraka a Netflix en streaming? És més fàcil eixir a Netflix que a À Punt? Quan parles en valencià la “e” de Nètflix és oberta?

Si tens alguna resposta a aquestes preguntes et preguem la contestes als comentaris.

L’adéu de Kalebarraka

Ací vos deixem el comunicat íntegre de l’adéu de Kalebarraka. Ací teniu l’explicació per si els seguíeu a les xarxes i no sabíeu per què però els trobàveu a faltar.

Pos això ke komencem les Vacacions Mundials #IndefiBRIDES de la Kalebarraka.

Dejeim la Oposició del Govern del Kanvi i la Lluita kontra el Mal (les pijes en rinyonera del Feslloch) en mans de Ciudadanos, la Bonich i Suecanismes
Mentrestant podeu aprofitar pa seguir mirant el Hormiguero, Alaska i Mario i els pogrames d’Humor d’Àpunt ke fan menos gracia ke una Kolonoskopia.

Si ens trobeu a faltar algún any d’estos a la bio de moatros teniu l’enllaç amb els podkasts de moatros.

P.D Aviseumos si dimiteix Enric Morera o ixen a la venda les entraes del Festivern.

#NosVemosEnLaRutaDelChé #PassaLaBrida

Una de les poques explicacions a l’aturada de tota activitat de Kalebarraka ve de la usuària de twitter @redeula “La figa ta tia”.

Explica en un parell de tuits que la decisió obeeix a una qüestió interna dels que formen Kalebarraka. També assegura que de moment tanquen la paradeta per sempre.

Si premeu a la data del tuit podreu accedir al fil on ho explica.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €