Les samarretes de Nerea Sanfe a À Punt Directe

Si seguiu el magazín vespertí À Punt Directe haureu pogut veure a la seua col·laboradora Nerea Sanfe vestint un original catàleg de samarretes. Nosaltres som molt fans de la comunicadora, youtuber i influencer valenciana així que hem recollit en una galeria les seues millors samarretes i hem parlat amb ella perquè ens explique d’on ve aquesta moda.

Nerea Sanfe va donar el bot a la xicoteta pantalla amb el naixement de la nova TV pública valenciana. À Punt Directe li ha donat l’oportunitat i un espai on ens parla de xarxes socials, tendències i actualitat valenciana. La comunicadora ens explica les raons d’aquesta tendència. «Intente dur samarretes originals i amb missatge i si son de marques de la nostra terreta millor. Vull reivindicar coses amb elles i també ajudar i donar difusió a aquells dissenyador o dissenyadores que estan començant.»

El que està clar és que la televisió és un excel·lent aparador per a les samarretes de Nerea. I amb la seua ajuda i promoció a les seus xarxes crea tendència indubtablement. Ací ens fa també un recull de qui són les samarretes i on les podem aconseguir.

  • “Bonica”: la dissenyadora valenciana Lucia Be.
  • “Si me queréis irse de fiesta”: Offsetcollage són una marca d’Alacant amb frases originals i divertides
  • “Desfici” i “No és fàcil ser valenciana”: València Tropical.
  • “No vull ser valenta, vull ser lliure”: Tres Voltes Rebel
  • “No es no”: El tito Amancio Ortega (però m’agrada molt i me la vaig ficar el dia que van començar els sanfermines)
  • “Minnie Frida” i “HOLA”: El miracle, una botiga valenciana que té roba de la terreta molt original
  • “My name isn’t morena”: Veambe dissenyadora valenciana, confecciona tot a mà.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €