Els videoclips valencians que fan l’agost

Sembla que agost és un mes reservat per a les gires, concerts i festivals. La producció audiovisual està prou parada i els videoclips que han vist la llum últimament són escassos. Encara que algun que altre grup i artista han aprofitat les últimes dates de juliol. S’han presentat alguns videoclips amb temes nous o ja llançats, perquè vagen sonant el que queda d’estiu. Passem a repasar-los.

Mueveloreina – Corazón

El duet freestyle Mueveloreina ha estrenat nou videoclip amb una curiosa història al darrere. La meitat d’imatges del videoclip gravades amb un mòbil es van perdre, però van aconseguir tirar-lo endavant amb les imatges restants. Un videoclip amb una estètica molt casolana, molt íntim, molt seu. “Corazón” és un reggaeton modern, que recorda a eixes relacions sexuals entre desconeguts que sorgeixen com una aventura però acaben com el principi d’una història d’amor.

Antítesi – Bell mig

Al raper de Torrent Antítesi l’hem pogut veure col·laborar amb Frida, Periferia Norte i Resiliència entre d’altres. Ara trau videoclip en solitari del tema “Bell Mig”, on es nota clarament el segell a la producció d’Erick Hervé. La lletra, plena de reivindicació social on no falten referències futbolístiques i nostàlgia de la infantesa. Un videoclip urbà a càrrec de BlackBoxMedia, amb imatges de trinquet amb els pilotaris favorits d’Antítesi. Gravat a València i Faura (Vall de Segó) durant juny i juliol de 2018.

Beauty Brain feat Bejo – Take Away

Els valencians d’adopció Beauty Brain han publicat nou videoclip de la seua cançó amb Bejo “Take Away”. La cançó forma part de Me pone l’últim treball del duet gadità. Al delirant videoclip, el canari Bejo, prepara una comanda de menjar per emportar als Beauty Brain, amb psicotròpics resultats. Producció a càrrec de Kapra Karma.

Btmvm – Chocolate

El col·lectiu de rap Negossiet Studio no para quiet. Aquest és ja el 3r tema que ix baix aquesta marca nascuda enguany. Aquesta vegada Btmvn interpreta la lletra composada amb El Blarse, amb la producció de Goldexpensive. “Chocolate” és una ensucrada declaració d’amor en forma de rap, que tira cap a ritmes llatins. Pur i intens xocolate. El videoclip, com és de costum en el col·lectiu, el signa Palace Lab.

El tio la Careta – Alas de barro

El Tio la Careta volen que gaudim de la vida i cridem més fort que mai. “Alas de barro” és un cant a la llibertat i a enviar-ho tot a fer punyetes. El videoclip obra d’Oroneta Audiovisuals ens conta com un actor i una executiva reben tantes pressions que finalment exploten. Una festa multitudinària els espera on donar-ho tot. Rock i rumba combativa amb tocs de rap de la mà de Man de Vadebo.

Participa Participa

Dessuadora A Tornallom
Dessuadora d'edició limitada "A Tornallom" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. Dissenyat per Bram S...
Preu 24 €
Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €