Discos

Beauty Brain: «Seria un castig no molar»

Joan Fuset | 17 maig 2018

Kaba i Rasty són Beauty Brain. Dos productors de música electrònica gaditans establerts a València. Estan passant-se totes les pantalles del videojoc que estan jugant. Aquest videojoc consta en molar, fer música i estar a l’última pel que fa a moderneo i rebentar les pistes a partir de les 4:00 de la matinada. Acaben d’estrenar Te pone, un treball de 4 temes que està revolucionant el gèneres musicals urbans. El pots escoltar íntegre a qualsevol de les plataformes. Sols tens que polsar el play sobre la genial portada dissenyada per Andrés Sierra (lba_creatives). Però ves amb compte. Perquè deixaràs tot el que estàs fent i probablement et posaràs a fer twerking.

Els productos han pres el comandament en aquestes 4 pistes i han comptat amb Ms Nina, BEJO, Happy Colors, Mike Wit i Kayl. Amb motiu del llançament de Te pone, entrevistem a la parella, sobre la seua valenciania, música i altres temes que venen al cas, en format breu, format test.

Entrevista Beauty Brain

Beauty Brain

Kaba i Rasty són Beauty Brain

Conteu-me un poc de què va Te pone

En aquesta ocasió, els productors prenem el comandament i hem creat un EP on mesclem música electrònica amb música urbana i les cantants passen a ser una eina més.

La gent que utilitza la paraula friki per insultar és mala persona?

Qualsevol persona que insulta a consciència és mala persona

Explique-me un poc com treballeu un tema com “Friki”

Aquell dia Nina no estava molt motivada, però igualment trasmitia i amb la quantitat de vocals que vam gravar, vam fer aquest tema del qual estem tan orgullosos.

Moleu per castig?

Seria un castig no molar.

“Nano” o “illo”?

Illo, l’únic “nano” que hem dit en la nostra vida ha sigut Dj Nano

La vostra barra de valenciania va pujar a tope amb la col·labo de Chimo Bayo, ja vos han cridat per ala nova TV pública valenciana?

Han emprat eixe tema per a una capçalera d’un programa, però encara no ens han cridat per a res més. Es veu que no emprar la paraula “nano” al nostre vocabulari ens està perjudicant.

Com cuideu el cervell per tindre-lo així de bonic?

Menjant molts chivitos.

Amb “Te coloniso” li donàveu continuació al gènere “trap històric pedagògic”. És aquest l’ensenyament que ens depara el futur?

Esperemo que no xddd

I per acabar, digueu-me un/a artista cadascú que adoreu com a bojos.

Kaba: MØ

Rasty: Ciccio

, , , , ,

Trackbacks/Pingbacks

  1. Els videoclips valencians que fan l'agost – Tresdeu.com - 10 agost 2018

    […] nou videoclip de la seua cançó amb Bejo “Take Away”. La cançó forma part de Me pone l’últim treball del duet gadità. Al delirant videoclip, el canari Bejo, prepara una comanda […]

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.


Aquesta web utilitza galetes per a millorar l'experiència de l'usuari.