Beauty Brain: «Seria un castig no molar»

Kaba i Rasty són Beauty Brain. Dos productors de música electrònica gaditans establerts a València. Estan passant-se totes les pantalles del videojoc que estan jugant. Aquest videojoc consta en molar, fer música i estar a l’última pel que fa a moderneo i rebentar les pistes a partir de les 4:00 de la matinada. Acaben d’estrenar Te pone, un treball de 4 temes que està revolucionant el gèneres musicals urbans. El pots escoltar íntegre a qualsevol de les plataformes. Sols tens que polsar el play sobre la genial portada dissenyada per Andrés Sierra (lba_creatives). Però ves amb compte. Perquè deixaràs tot el que estàs fent i probablement et posaràs a fer twerking.

Els productos han pres el comandament en aquestes 4 pistes i han comptat amb Ms Nina, BEJO, Happy Colors, Mike Wit i Kayl. Amb motiu del llançament de Te pone, entrevistem a la parella, sobre la seua valenciania, música i altres temes que venen al cas, en format breu, format test.

Entrevista Beauty Brain

Beauty Brain

Kaba i Rasty són Beauty Brain

Conteu-me un poc de què va Te pone

En aquesta ocasió, els productors prenem el comandament i hem creat un EP on mesclem música electrònica amb música urbana i les cantants passen a ser una eina més.

La gent que utilitza la paraula friki per insultar és mala persona?

Qualsevol persona que insulta a consciència és mala persona

Explique-me un poc com treballeu un tema com “Friki”

Aquell dia Nina no estava molt motivada, però igualment trasmitia i amb la quantitat de vocals que vam gravar, vam fer aquest tema del qual estem tan orgullosos.

Moleu per castig?

Seria un castig no molar.

“Nano” o “illo”?

Illo, l’únic “nano” que hem dit en la nostra vida ha sigut Dj Nano

La vostra barra de valenciania va pujar a tope amb la col·labo de Chimo Bayo, ja vos han cridat per ala nova TV pública valenciana?

Han emprat eixe tema per a una capçalera d’un programa, però encara no ens han cridat per a res més. Es veu que no emprar la paraula “nano” al nostre vocabulari ens està perjudicant.

Com cuideu el cervell per tindre-lo així de bonic?

Menjant molts chivitos.

Amb “Te coloniso” li donàveu continuació al gènere “trap històric pedagògic”. És aquest l’ensenyament que ens depara el futur?

Esperemo que no xddd

I per acabar, digueu-me un/a artista cadascú que adoreu com a bojos.

Kaba: MØ

Rasty: Ciccio

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €