Cartell del Festardor 2018 tancat amb Soziedad Alkóholika, Pupil·les…

Ja està tancat el cartell per a la 6a edició del Festardor. Un dels més grans festivals de l’any, el qual tindrà lloc els propers 11, 12 i 13 d’octubre. Més de 50 noms que amplien el estils rap i reggae als ja identificatius del festival han vingut sent el rock, ska, mestissatge o el punk. Desakato, Soziedad Alkohólika, Pupil·les, Nikone, Tesa i El Niño de la Hipoteca són els últims noms a sumar-se a l’impressionant cartell.

Una de les principals novetats d’enguany és que hi haurà 3 escenaris, un més del que ha vingut sent habitual. L’altra és la nova ubicació, sent la Pobla de Vallbona (Camp de Túria) la nova localitat amfitriona del Festardor. L’organització parla d’una recinte amb capacitat per a 15.000 persones al costat del Poliesportiu Municipal. El Festardor també comptarà amb zona d’acampada situada al  velòdrom al costat del recinte, proveïda de grans zones d’ombra.

Deveu romandre atentes a les xarxes perquè l’abonament general no inclou la zona d’acampada i haureu d’adquirir un suplement de 5 euros que properament anunicaran per les xarxes com adquirir. Si voleu adquirir l’abonament al preu actual, el poeu adquirir al web del festival i en oficines de Correus.

A la imatge podeu veure com ha quedat el cartell. Vos mantindrem informats en quant es desvele més informació com les actuacions per dies i horaris. Ens veiem en la Pobla de Vallbona!

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €