Comença el curs amb força amb el Concert de Benvinguda de la UV

Fidel a la cita de tots els inicis de curs universitari, la Universitat de València organitza el Concert de Benvinguda. Concretament la Delegació per a Estudiants i el SeDI són els responsables d’aquesta festa. Una gran festa que comptarà amb quatre bandes amb quatre estils diferenciats. Apunteu a l’agenda el proper divendres 26 d’octubre a partir de les 19:00 perquè la plaça de bous de València vos espera una festa ben grossa.

Les entrades tenen dos preus, 5 € a la grada i 7 € a l’arena. Pots comprar-les al següent enllaç.

Cartell

El disseny del cartell d’enguany ha estat obra de Boke Bazán, director creatiu de l’agència valenciana Nociones Unidas. El dissenyador i comunicador ha estat artífex també de les imatges de la Mostra de València i el 75 aniversari de l’Orquestra de València, entre d’altres.

Pel que fa a les bandes, La Habitación Roja, Tremenda Jauría, Smoking Souls i Rural Zombies portaran un públic molt divers a la plaça de bous de València. Un públic molt divers però no incompatible.

La Habitación Roja el grup de pop-rock indie valencià per excel·lència. Amb molts èxits i una llarga trajectòria a les espatlles, al Concert de Benvinguda presentaran el seu últim disc Memoria,  produït pel mític Paco Loco, amb el qual ja han estat rodant pels grans festivals estatals.

Tremenda Jauría és un grup liderat per dones, el qual ha nascut en el cor de la bèstia, Madrid. Fan una mescla de reggaeton, cúmbia i electrònica que no deixa indiferent ningú. Actualment estan girant amb el seu nou EP Codo con codo.

Què dir dels Smoking Souls que no s’haja dit ja? Representen una generació de joves que des de xicotets han explorat els territoris més ocultes de la música. Joves creixent en temps d’incertesa, però que han après a guanyar-se el futur a cop de cançó. Ofereixen un so de guitarra punyent acompanyat per un ritme de força que veiem reflectit al seu últim disc Cendra i Or.

I l’última banda, Rural Zombies, la formen homes i dones de la Guipúscoa profunda, del ruralisme més salvatge. Música pop-rock que prompte s’ha fet un lloc en l’escena estatal. De fet han estat confirmats en festivals com el BBK Live de Bilbao o el Sonorama Ribera. Al Concert de Benvinguda ens presentaran From home to Hospital St. el seu últim llarga durada. Vos deixem el seu videoclip més vist a Youtube.

*Foto de portada de Miguel Lorenzo

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €