Torna la Festa del Cine, saps ja quina pel·li veure?

Ja teniu la vostra invitació per a la nova edició de la Festa del Cine? L’1, 2 i 3 d’octubre, és a dir, dilluns, dimarts i dimecres de la pròxima setmana, pots acudir al cinema per 2,90 euros. Entra a la pàgina web de la Festa del Cine i segueix les instruccions. Pots aconseguir una acreditació individual o grupal per veure les pel·lícules en cartellera. Si no tens clar quina anar a veure nosaltres et fem una selecció. Consulteu la cartellera dels vostres cinemes favorits perquè no tots ofereixen les pel·lícules recomanades.

Pel·lis recomanades

El Reino

Thriller polític protagonitzat per Antonio de la Torre que interpreta Manuel, un influent vicesecretari autonòmic que ho té tot a favor per fer el salt a la política nacional. Però el és expulsat del partit per unes filtracions que l’impliquen en una trama de corrupció. Assenyalat per l’opinió pública i traït pels que eren els seus amics, Manuel no es resigna a caure sol. Amb l’únic suport de la seua dona i de la sua filla, Manuel lluitarà contra un sistema de partits en què els reis cauen, però els regnes continuen.

Todos lo saben

Repartimaent de luxe per aquest thriller psicològic amb Javier Bardem, Penélope Cruz i Ricardo Darín entre d’altres. Un, en principi breu viatge en família des de l’Agentina per assistir al casament d’una germana, trastocarà les vides dels implicats per a sempre.

Searching

El gènerer rei per a aquesta Festa del Cine sense dubte és la intriga. Aquesta pel·lícula es desenvolupa íntegrament a la pantalla d’un ordinador. Concretament el d’una xica de 16 anys que ha desaparegut i on son pare investiga les empremtes digitals que la xica deixà abans de desaparèixer.

Girl

Aquest drama belga ens parla de la transsexualitat. Concretament ens conta la història de Lara una xica de 15 anys, nascuda en el cos d’un xic, que somia amb convertir-se en ballarina.

The rider

El cinema independent estatunidenc acostuma a soltar cada any alguna xicoteta joia. Una de les d’enguany és aquest drama rural sobre una estrella del rodeo i entrenadors de cavalls. Frustrat per un accident que l’incapacita per muntar a cavall, emprén un viatge a la recerca d’una nova identitat.

Sales adherides

Les sales de cinema adherides, classificades per províncies, són les següents:

Festa del cine

*La xifra de la segona columna correspon al número de sales. Teler es refereix al C.C. El Teler d’Ontinyent

 

Participa Participa

Dessuadora A Tornallom
Dessuadora d'edició limitada "A Tornallom" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. Dissenyat per Bram S...
Preu 24 €
Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €