El cantant de La Habitación Roja, del Concert de Benvinguda de la UV als fiords

Cada hivern, quan La Habitación Roja acaba la gira, el seu vocalista Jorge Martí Aguas, viatja als fiords noruecs. Aquesta doble vida quedarà reflectida en un documental anomenat In the middle of Norway (Mia P. Salazar, 2018). El documental s’estrena el 24 d’octubre a la Mostra de València-Cinema del Mediterrani. Dos dies després tindrà lloc a la Plaça de Bous de València el Concert de Benvinguda de la UV on encapçalen un cartell amb Tremenda Jauría, Smoking Souls i Rural Zombies. Visualitza el tràiler per conéixer què li porta cada any a viatjar i viure a Noruega.

Sinopsi

Durant l’estiu, Jorge Martí Aguas surt de gira amb la seua banda La Habitación Roja per Espanya i Llatinoamèrica. Però quan comença l’hivern torna a la neu dels fiords noruecs. Allà viu amb la seua dona, seriosament afectada per una malaltia crònica. Per salvar les diferències de sou entre Espanya i Noruega, Jorge treballa torns de nit en un centre per a pacients d’Alzheimer i demència. Al centre moltes vegades atén pacients en els seus últims moments. Després de 20 anys de carrera i una vida de contrastos, Jorge intenta entendre la dualitat i el desarrelament que suposa viure en dos països sense quedar-se definitivament en un o altre.

El documental s’estrena el 24 de octubre en la Mostra de València-Cinema del Mediterrani. Uns dies després també es projectarà al Festival IN-EDIT de Barcelona, el dia 28 d’octubre.

Gira Memoria

Immersos encara de ple en la gira de  presentació del disc Memoria, La Habitación Roja estrenaran demà senzill anomenat “Líneas en el cielo”. Pel que fa a la gira pròpiament dita, passaran per València visitant el Concert de Benvinguda de la UV. Ací podeu comprar les entrades. Les altres parades confirmades al País Valencià seran a l’Auditori de Castelló (Plana Baixa), el 10 de novembre i a la Sala Texola d’Elda (Vinalopó Mitjà) el 21 de desembre. Just quan acabe aquesta gira, Jorge tornarà a Noruega amb la seua dona.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €