Naixen els Premis Tresdeu per posar en valor la creativitat valenciana

Ja ha arribat la data en què podem confirmar una de les grans novetats que presentarà Tresdeu. Si alguna cosa caracteritza el nostre dia a dia, és posar en valor totes aquelles persones i col·lectivitats creatives del País Valencià. Amb l’objectiu de donar una major dimensió a aquesta tasca diària naixen els Premis Tresdeu.

Disseny provisional del guardó

Categories

  • Millor àlbum musical
  • Millor espectacle en directe
  • Millor esdeveniment
  • Millor contingut per a xarxes socials
  • Millor contingut per a TV
  • Millor contingut per a ràdio/podcast
  • Millor creació cinematogràfica
  • Millor creació d’arts escèniques i plàstiques
  • Millor iniciativa social i ciutadana
  • Premi honorífic

Amb un total de 10 guardons, els Premis Tresdeu reconeixeran la feina de joves creatives i creatius dels àmbits més diversos. La interpretació, la il·lustració, disseny, audiovisual, composició musical… tots els camps creatius quedaran representats. Les persones nominades seran escollides per votació popular en una primera fase. Un jurat qualificat deliberarà les candidatures guanyadores en una segona fase i els noms seran desvelats en una gala.

Sala Espai Mutant

La gala dels Premis Tresdeu

Tot aquest procés culminarà amb la gala dels Premis Tresdeu. Tindrà lloc el proper mes de novembre, concretament el dijous 29 a les 20:00 hores al centre conegut com Las Naves, situat al Grau de València. Una gala, la qual intentarem que siga molt especial amb la presència de celebritats i artistes. En properes dates confirmarem més detalls com per exemple el nom de la persona que conduirà la gala.

Las Naves – València

De fet, queden moltes sorpreses per desvelar. Teniu ganes de conéixer quins grups i artistes actuaran a la gala? Voleu saber qui conformarà el jurat qualificat? Quines celebritats valencianes acudiran a entregar els guardons? Totes aquestes sorpreses les confirmarem al ritme que s’aprope la data.

També t’informarem de quina manera podràs acudir com a públic a la gala, on podràs gaudir de música en directe i totes les sorpreses que t’esperen.

Més informació

En les properes setmanes habilitarem un espai web on es podran inscriure candidatures per als Premis. Posteriorment el públic votarà online pels projectes que considere millors i un jurat constituït per professionals de tots els sectors implicats, determinaran els projectes finalistes i guanyadors.

A més, en pròximes dates, coneixereu de quina manera farem uns Premis Tresdeu participatius i col·laboratius. No avancem res més, vos deixem amb la mel en la boca. Fins aviat!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €