València Califòrnia, comença el viatge musical pel territori valencià en À Punt

Dimecres 26 de setembre a les 23:45 comença una nova proposta a À Punt. La televisió pública valenciana serà testimoni del naixement d’un nou programa televisiu anomenat València Califòrnia. Una proposta original i musical en format de road-movie, la qual ens aproparà cada setmana la idiosincràsia dels diferents indrets del territori valencià. En 13 episodis Sénia Mulayali i Nelo Gómez conduiran en aquest viatge per les carreteres valencianes. Descobrirem música, associacions, col·lectius, espais, artistes consagrats i altres emergents.

Sénia i Nelo inicien dimecres el seu viatge i s’encaminen cap a la ciutat que va inspirar la cançó “Hotel in Benidorm” a Paul McCartney. Des d’esta ciutat de la Marina Baixa, enfilaran cap al sud. Travessaran l’epidermis d’esta comarca i la de l’Alacantí, i donaran testimoni de les seues profunditats musicals. A aquest primer capítol intervindran artistes com Nach, Arkano i El Diluvi.

València Califòrnia s’emetrà cada dimecres a les 23:45, arredonint una gran nit televisiva, després d’Assumptes Interns i Comediants. Després de l’emissió de cada episodi podràs tornar a veure’l a la web d’À Punt Mèdia. Per no perdre detall del programa vos recomanem seguir totes les seues xarxes Facebook, Instagram i Twitter. No dubtes en donar-nos la teua opinió emprant l’etiqueta #ValènciaCalifòrniaÀPunt a les teues publicacions.

Conduint el programa… i la furgo

Foto de Joan Koratge. Propietat de Tresdeu Media

Sénia i Nelo, Nelo i Sénia. No es coneixen de res, i dimecres inicien junts un viatge musical. Conviuran en una furgoneta recorrent diversos indrets del País Valencià a la recerca de les propostes musicals més interessants.

Nelo Gómez és un actor de teatre, televisió, cinema, doblatge i publicitat, de Mislata (Horta Oest). Tot i la seua joventut ja compta amb un ample currículum televisiu, cinematogràfic i teatral. A la xicoteta pantalla l’has pogut veure a produccions com L’Alqueria Blanca o El secreto de Puente Viejo. També ha aparegut al llargmetratge Mil coses que faria per tu (Dídac Cervera, 2017) i a múltiples curtmetratges, obres de teatre, musicals i de carrer. Per si fora poc són moltíssimes les produccions en les quals ha posat la veu, i ha sigut imatge publicitària d’importants marques. També ha sigut presentador de gales i esdeveniments. Ara s’estrena com a presentador d’un espai televisiu.

Per la seua banda, si seguiu Tresdeu, coneixereu bé a  Sénia Mulayali. Estudiant de filologia, cambrera del bar La Murta de Benimaclet i Youtuber. La seua sèrie booktuber Els llibres de Sénia acumula més de 20.000 reproduccions i en ella transmet la seua passió per la lectura. Sénia, d’origen saharaui, ve de la Llosa de Ranes (Costera). La seua tasca com Youtuber li ha permés recórrer escoles i instituts per contar la seua experiència i seguir transmetent la seua gran passió. A més, també té experiència en el podcasting.

Tresdeu Media

València Califòrnia és el fruit de molts mesos de treball de l’equip de Tresdeu Media. Aquest nou format que està tan prop a estrenar-se, és el primer programa televisiu de la jove productora valenciana. Vos deixem algunes fotos de l’equip de Tresdeu Media, el qual ha acompanyat Sénia i Nelo al llarg d’aquesta emocionant aventura. Les fotos són obra de Joan Koratge i propietat de Tresdeu Media.

 

Participa Participa

Dessuadora A Tornallom
Dessuadora d'edició limitada "A Tornallom" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. Dissenyat per Bram S...
Preu 24 €
Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Noves veus (secció d’opinió)
Entre totes i tots som capaços d'impulsar noves veus dins del panorama mediàtic valencià. Calen noves idees i enfocaments per encarar aquesta dècada d...
25%
6
DIES
112,00 €
aconseguit de 450,00 €