Nou videoclip d’El Kamión de la Basura, la sensació del Baix Segura

El grup sensació del Baix Segura El Kamión de la Basura ha estrenat tema i videoclip. “Desparasítame” és, a més, l’avançament del disc que veurà la llum abans d’acabar setembre amb el títol Surcos. Un divertit tema molt ballable que et convida a escarbar en el teu jo més animal. Un tema molt estiuenc encara que arribe a les seues acaballes. Però no ens negareu que amb la calor que fa, encara sonarà a alguna festa a la platja o piscina. Només haureu de donar-li al play.

Avançament del disc

Musicalment “Desparasítame” és un tema que s’englobaria dins del mestissatge. S’intueixen arrels ska, llatines i reggae entre d’altres. En quant al missatge El Kamión volen que estimem sense compromisos ni convencionalismes. Que paladegem el temps compartit i desempolsem els sentits.

El videoclip realitzat per Whynot Producciones i Macwmba ens mostra una animalada de banda, amb divertides màscares i instruments ecològics. Ha estat rodat a Las Cuevas del Rodeo de Rojals (Baix Segura) i no hi podia faltar coreografia, per a ballar sense descans quan arriba la tornada.

Escolta el disc

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €