Destacats

Coneix els jurat dels Premis Tresdeu! Més de 100 propostes inscrites

Redacció | 5 octubre 2018

Fins aquest diumenge 7 d’octubre es poden encara inscriure projectes propis o d’altres persones o col·lectius. Punxa en la imatge de sota i inscriu sense límit projectes que s’ajusten a les condicions esmentades. A tres dies per a tancar el termini, més de 100 propostes s’han inscrit sumant totes les categories. Una gran xifra que de ben segur posarà contra les cordes al jurat especialitzat, que també passarem a desvelar-lo hui.

Comença el període d’inscripcions als Premis Tresdeu

Només cal seguir 4 passos per inscriure projectes:

 • Selecciona la categoria. Pots triar entre millor àlbum musical, millor espectacle en directe, millor esdeveniment, millor contingut per a xarxes socials, millor contingut en format televisiu, millor contingut per a ràdio/podcast, millor creació audiovisual, millor creació d’arts escèniques i plàstiques.
 • Adjunta el nom del projecte.
 • Adjunta enllaços on es puga verificar, estudiar i admetre el seu valor com a obra candidata. Seran vàlids enllaços a pàgines web, perfils de xarxes socials com Instagram o Facebook, plataformes de vídeos com YouTube, de música com Bandcamp i d’emmagatzemament virtual com Dropbox, WeTransfer, etc.
 • Indica la data de publicació. Si es tracta d’un projecte amb periodicitat (websèrie, mostra d’art, festival de música…) i vigència actual, indica’ns la periodicitat i l’última data de publicació.

Pròxima parada

El pròxim dilluns 15 d’octubre s’obrirà el període de votació del públic. Tots els projectes acceptats que complisquen les condicions passaran a aquesta nova fase. Es podran votar online d’entre totes les propostes aquelles que es consideren millor en cada categoria. El termini serà del dilluns 15 d’octubre al diumenge 4 de novembre,​ambdós inclosos. D’aquesta fase eixirà la selecció de finalistes que passaran a la votació del jurat professional.

Jurat

I hui ha arribat també el moment de desvelar els noms del jurat. Degut al gran volum de creacions que participen, s’ha decidit conformar diversos jurats, encarregat cadascun d’una o més categories.

Jurat de música

S’encarregaran de deliberar i atorgar els premis al Millor àlbum musical i Millor espectacle en directe.

 • Carlos Pérez de Ziriza. Periodista i escriptor musical des de fa anys a mitjans com El País, Mondosonoro, Efe Eme, Cartelera Turia, el Hype o Beat Valencia. També ha signat a El Temps, Rolling Stone o Valencia Plaza. Ha escrit diversos llibres de temàtica musical.
 • Dani Monfort. És enginyer geòleg de professió i s’encarrega d’escriure les crítiques musicals, les quals es poden llegir a Tresdeu i a la secció Freqüències del Levante-EMV. Paral·lelament ha dirigit i col·laborat en diferents programes de ràdio i podcast.
 • Amàlia Garrigós. Presentadora i directora de Territori sonor en la ràdio d’À Punt. Ha estat periodista, presentadora i coordinadora en diferents programes de Cadena SER, RTVE, Canal 9, Ràdio 9 i À Punt. S’ha especialitzat en el periodisme musical, rebent premis i distincions pel seu suport a la música.

Jurat de comunicació audiovisual

S’encarregaran de deliberar i atorgar els premis a Millor contingut per a xarxes socials, Millor contingut per a TV, Millor contingut per a ràdio i Millor creació cinematogràfica.

 • Manuela Alandes. Directora del programa d’À Punt Animalades, un món bestial. Guionista en programes com Equipo de Investigación, En el Punto de Mira o Supervivientes. També ha sigut cantant de Soul Atac, i corista amb La Gossa Sorda i Obrint Pas.
 • Nelo Gómez. Co-presentador del programa d’À Punt València Califòrnia i del programa de ràdio d’À Punt Pròxima parada. També és actor de teatre, televisió, cinema, doblatge i publicitat.
 • Cèlia Cerezo. Redactora en Territori Sonor en la ràdio d’À Punt. Ha sigut redactora i col·laboradora de la revista Tresdeu i guionista del documental sobre la Guerra Civil en Oliva, El Camins de la Memòria.

Jurat d’arts escèniques/plàstiques

S’encarregaran de deliberar i atorgar el premi a Millor creació d’arts escèniques i plàstiques.

 • Rafa Jordán. Codirector de pro21cultural. Prové del sector públic on va treballar del 1999 fins al 2005 a l’Institut Municipal de Cultura de Burjassot com a tècnic d’arts escèniques i des del 2012 dirigeix el Teatre Calderón d’Alcoi.
 • Sonia Martínez. Treballadora cultural. Codirigeix Cine por venir i Bombas Gens. Centra el seu treball en la producció, mediació i gestió cultural desenvolupant projectes tant per institucions públiques i privades com promovent iniciatives independents.
 • Boke Bazán. Dissenyador professional per a diferents estudis i agències. Soci fundador i director creatiu de l’agència de branding NocionesUnidas. Professor del Màster de Disseny i Il·lustració de la UPV i del Màster Universitari en Disseny i Comunicació Gràfica CEU Universitat Cardenal Herrera.

Entre tot el jurat es deliberarà i atorgarà el Premi al millor esdeveniment.

,

Sense comentaris. Sigues el primer.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada


Aquesta web utilitza galetes per a millorar l'experiència de l'usuari.