Coneix els jurat dels Premis Tresdeu! Més de 100 propostes inscrites

Fins aquest diumenge 7 d’octubre es poden encara inscriure projectes propis o d’altres persones o col·lectius. Punxa en la imatge de sota i inscriu sense límit projectes que s’ajusten a les condicions esmentades. A tres dies per a tancar el termini, més de 100 propostes s’han inscrit sumant totes les categories. Una gran xifra que de ben segur posarà contra les cordes al jurat especialitzat, que també passarem a desvelar-lo hui.

Comença el període d’inscripcions als Premis Tresdeu

Només cal seguir 4 passos per inscriure projectes:

  • Selecciona la categoria. Pots triar entre millor àlbum musical, millor espectacle en directe, millor esdeveniment, millor contingut per a xarxes socials, millor contingut en format televisiu, millor contingut per a ràdio/podcast, millor creació audiovisual, millor creació d’arts escèniques i plàstiques.
  • Adjunta el nom del projecte.
  • Adjunta enllaços on es puga verificar, estudiar i admetre el seu valor com a obra candidata. Seran vàlids enllaços a pàgines web, perfils de xarxes socials com Instagram o Facebook, plataformes de vídeos com YouTube, de música com Bandcamp i d’emmagatzemament virtual com Dropbox, WeTransfer, etc.
  • Indica la data de publicació. Si es tracta d’un projecte amb periodicitat (websèrie, mostra d’art, festival de música…) i vigència actual, indica’ns la periodicitat i l’última data de publicació.

Pròxima parada

El pròxim dilluns 15 d’octubre s’obrirà el període de votació del públic. Tots els projectes acceptats que complisquen les condicions passaran a aquesta nova fase. Es podran votar online d’entre totes les propostes aquelles que es consideren millor en cada categoria. El termini serà del dilluns 15 d’octubre al diumenge 4 de novembre,​ambdós inclosos. D’aquesta fase eixirà la selecció de finalistes que passaran a la votació del jurat professional.

Jurat

I hui ha arribat també el moment de desvelar els noms del jurat. Degut al gran volum de creacions que participen, s’ha decidit conformar diversos jurats, encarregat cadascun d’una o més categories.

Jurat de música

S’encarregaran de deliberar i atorgar els premis al Millor àlbum musical i Millor espectacle en directe.

  • Carlos Pérez de Ziriza. Periodista i escriptor musical des de fa anys a mitjans com El País, Mondosonoro, Efe Eme, Cartelera Turia, el Hype o Beat Valencia. També ha signat a El Temps, Rolling Stone o Valencia Plaza. Ha escrit diversos llibres de temàtica musical.
  • Dani Monfort. És enginyer geòleg de professió i s’encarrega d’escriure les crítiques musicals, les quals es poden llegir a Tresdeu i a la secció Freqüències del Levante-EMV. Paral·lelament ha dirigit i col·laborat en diferents programes de ràdio i podcast.
  • Amàlia Garrigós. Presentadora i directora de Territori sonor en la ràdio d’À Punt. Ha estat periodista, presentadora i coordinadora en diferents programes de Cadena SER, RTVE, Canal 9, Ràdio 9 i À Punt. S’ha especialitzat en el periodisme musical, rebent premis i distincions pel seu suport a la música.

Jurat de comunicació audiovisual

S’encarregaran de deliberar i atorgar els premis a Millor contingut per a xarxes socials, Millor contingut per a TV, Millor contingut per a ràdio i Millor creació cinematogràfica.

  • Manuela Alandes. Directora del programa d’À Punt Animalades, un món bestial. Guionista en programes com Equipo de Investigación, En el Punto de Mira o Supervivientes. També ha sigut cantant de Soul Atac, i corista amb La Gossa Sorda i Obrint Pas.
  • Nelo Gómez. Co-presentador del programa d’À Punt València Califòrnia i del programa de ràdio d’À Punt Pròxima parada. També és actor de teatre, televisió, cinema, doblatge i publicitat.
  • Cèlia Cerezo. Redactora en Territori Sonor en la ràdio d’À Punt. Ha sigut redactora i col·laboradora de la revista Tresdeu i guionista del documental sobre la Guerra Civil en Oliva, El Camins de la Memòria.

Jurat d’arts escèniques/plàstiques

S’encarregaran de deliberar i atorgar el premi a Millor creació d’arts escèniques i plàstiques.

  • Rafa Jordán. Codirector de pro21cultural. Prové del sector públic on va treballar del 1999 fins al 2005 a l’Institut Municipal de Cultura de Burjassot com a tècnic d’arts escèniques i des del 2012 dirigeix el Teatre Calderón d’Alcoi.
  • Sonia Martínez. Treballadora cultural. Codirigeix Cine por venir i Bombas Gens. Centra el seu treball en la producció, mediació i gestió cultural desenvolupant projectes tant per institucions públiques i privades com promovent iniciatives independents.
  • Boke Bazán. Dissenyador professional per a diferents estudis i agències. Soci fundador i director creatiu de l’agència de branding NocionesUnidas. Professor del Màster de Disseny i Il·lustració de la UPV i del Màster Universitari en Disseny i Comunicació Gràfica CEU Universitat Cardenal Herrera.

Entre tot el jurat es deliberarà i atorgarà el Premi al millor esdeveniment.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €