Arriba el Truenorayo Fest 2018 a La Mutant

El 19 i 20 d’octubre Truenorayo Fest celebrarà la seua cinquena edició en l’espai escènic La Mutant (València). Es tracta d’un festival que va nàixer amb el propòsit de convertir-se en una cita anual en el calendari nacional de festivals difonent la música i la il·lustració nacional i internacional, tenint la pretensió d’acostar-nos a dones que destaquen en molt diferents àmbits de la creació, ja no només de cara al públic sinó com a tècniques i professionals en el backstage, on un dels objectius prioritari és aconseguir una igualtat real, una normalització de la dona en els escenaris.

Un experiment de comunitat en el qual el realment important són els músics i els professionals que formen part d’ell, sent una trobada on fomentar la creativitat, convertint-se en un dels festivals més dinàmics del panorama cultural a nivell nacional actual, brindant al públic l’oportunitat de gaudir de propostes artístiques innovadores i poc habituals a València.

Enguany el cartell del Truenorayo Fest de 2018 està format per bandes com Soleá Morente y Napoleón Solo, Cariño, Sierra o les alcoianes Júlia.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €