Avisa en casa! El divendres et quedes al Festival de Benvinguda de la UV

La Universitat de València celebra aquest divendres 26 d’octubre el tradicional Festival de Benvinguda. Universitaris i universitàries esteu acostumades a fer maletes i tornar el cap de setmana al poble, però aquest cap de setmana no. Aviseu en casa, divendres es quedeu en València! Vos espera una cita musical oberta a la ciutat que simbolitza l’inici del curs acadèmic. Un festival que ja s’ha fet un lloc destacat a l’agenda cultural valenciana dels mesos de tardor.


La comunitat universitària ja ha tornat a la rutina i així ho hem pogut veure a la mini-sèrie de memes. El primer capítol se centrava en el primer dia de classe.

Els mals de cap de conéixer com serà l’avaluació de cada assignatura.

I si parlem de les dots culinàries dels i les estudiants? Tot un drama en la majoria de pisos compartits.

I per acabar, l’odissea d’anar a classe. Bus, cotxe, metro, valenbisi? Siga com siga quasi mai encertes i acabes fent tard.

Horaris

Els bascos Rural Zombies obriran el festival a les 19:00 hores, mitja hora després de l’apertura de portes (18:30). Liderats per Julia Urreaga (veu i teclats), són una de les puntes de llança de la nova
música basca independent. Els pegolins Smoking Souls, una de les propostes valencianes més reeixides dels últims anys, eixiran a l’escenari a les 20.20h. El públic podrà veure una de les darreres actuacions de la seua gira 2018.

Les madrilenyes de Tremenda Jauría, s’encarregaran de posar la pinzellada ballable a la nit a partir de les 21:40. El seu espectacle de cúmbia electrònica subversiva que les ha donat un lloc propi al panorama estatal. I a les 23:10, tancaran la vetlada els caps de cartell La Habitación roja. La proposta indie pop-rock dels de l’Eliana amb milers de seguidors i reconeixement internacional.

I si encara no tens la teua entrada, dona’t pressa perquè les entrades d’arena s’han exhaurit! Però no et preocupes perquè encara queden de graderia per tan sols 5 €, visitant aquest enllaç.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €