[ESTRENA] Artistes com El Diluvi o Feliu Ventura posen música als quadres d’Antoni Miró

En primícia podeu escoltar les cançons de Júlia, Pau Alabajos, Miquel Gil, Mireia Vives i Borja Penalba, Mara Aranda, Feliu Ventura, El Diluvi, Lu Rois i Cesk Freixas homenatgen el pintor alcoià, Antoni Miró, amb la composició de cançons noves inspirades en els seus quadres.

Ja podeu veure i escoltar el disc i catàleg pictòric: «Antoni Miró, pintura musicada», una antologia musical i una re-interpretació d’anada i tornada -de la pintura a la música i viceversa- de l’obra del pintor. «El disc es tracta d’una mirada inèdita sobre la meua pintura», explica Miró i afegeix: «crec que és una bona manera d’entendre que les fronteres entre les arts són difuses i, si existeixen, estan per a transgredir-les entre tots».

El disc és una iniciativa col·lectiva, dirigida pel cantautor Feliu Ventura, a qui uneix una complicitat artística d’anys amb el pintor, i s’emmarca en l’exposició que Miró acaba d’inaugurar a La Marina de València, «Antoni Miró a La Base». El disc-antologia musica obres diverses que respiren Miró des de la seua crítica emancipadora més explicita al suggeriment de l’esperança i la sorpresa del bé en un món convuls. El treball també inclou un recital de poemes dedicats a Miró per part de Marc Granell, Josep Piera, Ovidi Montllor i Isabel-Clara Simó interpretats per Pepa Alòs i Francesc Anyó. El conjunt és un viatge singular, quasi didàctic, per la vastíssima -i mai indiferent- obra de Miró.

Un estudi artístic poc habitual que els mateixos músics presentaran, en un context excepcional i envoltats de quadres del pintor, a La Marina de València. L’acte, un concert-homenatge d’entrada lliure, se celebrarà el diumenge 21 d’octubre a les 12h a La Base, el nou espai de cultura, creativitat i innovació de la ciutat.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €