Novetat! Machete en Boca estrena videoclip de “To lo etiquetáis”

El rap feminista i combatiu de Machete en Boca arriba de nou a la teua xicoteta pantalla. Nou videoclip amb el tema “To lo etiquetáis” extret del disc “A machete voy” del qual vos parlava la setmana passada, el nostre company Daniel Monfort. La Prima, la Charli, San i Falso Ídolo ens porten aquest potent videoclip amb la producció molt acurada. Sense més, passeu a veure’l.

To lo etiquetáis

Com bé diu el títol la lletra és una crítica directa a eixe afan de posar etiquetes. Moltes vegades amb calçador. Com sempre amb el rerefons de crítica social i lluita feminista, les 3 macheteres rapegen sobre la base, gravada i mesclada per Dani del Olmo (Periferia Norte) i produïda per Falso Ídolo i Detective Pibe (MDMA Music).

El videoclip dirigit per Aníbal Skill i produït per Daga Films, ens mostra una acurada producció de maquillatge i vestuari on veiem a les tres macheteres i Falso Ídolo posant-se en la pell de diferents etiquetes.

Tant al videoclip com a la cançó ja podem veure que no es troba JazzWoman. Aquesta va anunciar per xarxes el passat 22 de setembre que deixava la formació, per centrar-se en la seua carrera en solitari.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €