MAI MAI regressa amb nou videoclip, mostrant-nos “El camí cap a casa”

La banda valenciana MAI MAI acaba de llançar el primer senzill del seu proper àlbum. ‘El camí cap a casa’ és la primera cançó que escoltem del nou treball Bonaventura, que encara no té data oficial per a la seua publicació completa. Aquest és el primer videoclip i tema de MAI MAI des de “Mil pulmons“. Està previst que siga el primer d’una sèrie d’avançaments que la banda oferirà abans d’estrenar el disc complet.

El projecte encapçalat per Mario Sancho (vocalista, lletrista i compositor principal) i Pau Belda (bateria), compta ara també amb les guitarres de Toni Carrillo. A més, ha tingut la col·laboració del músic i productor Pau Paredes als teclats. Per a la producció, gravació i mescla, la formació ha tornat a confiar en Tono Hurtado.

A “El camí cap a casa”, MAI MAI mostren la seua faceta més electrònica fins ara. Assoleixen noves textures sonores gràcies als sintetitzadors i elements inspirats en el pop electrònic. Però també les últimes sonoritats del hip-hop. Tot això sense abandonar una original vocació per la melodia i els motius que brillen sobre l’acumulació de capes. En l’apartat líric la cançó sembla estar embriagada d’una nostàlgia d’estiu, d’aquell que torna a casa després d’una nit trepidant i, sense pressa, vol degustar els millors moments de la canícula.

 

El vídeo, dirigit i produït pel mateix Sancho (vocalista de MAI MAI), gira al voltant de les sensacions que suggereix la cançó. Compta amb la jove actriu valenciana Maria Dolz en un viatge cap a ella mateixa. La portada està basada en una fotografia de Mònica Llop, que dirigeix l’art del projecte, i ha estat dissenyada en col·laboració amb l’estudi Milkglass Design & Crafts.

*Fotos de Mònica Llop

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €