Tócate, la websèrie valenciana per acabar amb els tabús sexuals femenins

A València ens toquem la figa! Resa un dels eslògans promocionals de Tócate, la nova websèrie col·laborativa valenciana. Aquesta comèdia està dirigida per Victoria Avinyó i protagonitzada per Nuria López, Patricia Teruel, María Albiñana i Marina Gutiérrez. El passat 7 d’octubre va ser estrenada al Pub Volander de València, (que també ha sigut escenari) i ara està immersa de ple en fase de promoció prèvia als festivals.

Qualificada com la “Sexo en Nueva York valenciana“, conta les anades i tornades de quatre amigues en la trentena amb formes diferents de veure i viure la vida i el sexe. Segons informaven en una entrevista els perfils de les protagonistes són els següents: una dona religiosa; una executiva molt independent; una altra molt dependent emocionalment i una altra que es podria titllar de hipster.

Tócate

Equip de rodatge de Tócate

El punt divertit de la sèrie radica en veure com viuen les mateixes situacions aquestes quatre dones tan diferents. I com bé haureu pogut esbrinar, el sexe i les experiències amoroses de les protagonistes centren l’argumentd els capítols, sempre en clau d’humor. Tractar de que les espectadores i espectadores es vegen identificades és un dels principals interesos de la realitzadora.

Més dades

Tócate

La directora Victoria Avinyó

Compta amb 8 capítols de 15 minuts de durada i abans que arribe a tots els públics serà presentada a diferents festivals internacionals. La sèrie ha estat filmada a localitzacions i carrers de València, Picassent i Alcàsser, durant 13 dies de rodatge. Segons conta la pròpia directora Victoria Avinyó, el guió portava a un calaix des de 2012 i no ha sigut fins enguany quan ha trobat el moment i la gent adequada per traure-la endavant.

A banda del quartet protagonista, el repartiment el conformen María Almudévar, Alfredo Montesinos, Vicente Aparicio i Jorge de Guillae. La resta de l’equip està format per José Ángel Gomis, Joan Masià, Soraya Cledera i Aixa Valiente (guió); Sergio Villa, Miguel Ángel Mengó, Arantxa Grau, Ernesto Ruíz, Patricia Fornés, Sandra Bea, Yassine Fellous i Jaime Almenar (equip tècnic); María Aparisi  i Juan José García (direcció artística i vestuari).

Malauradament no se sap data de llançament online. La directora pensa que Tócate abans ha de recórrer distints circuits privats i de festivals. Si voleu assabentar-se de quan estarà la sèrie disponible només haureu de seguir els seus perfils oficials a Facebook i Instagram.

Participa Participa

Dessuadora A Tornallom
Dessuadora d'edició limitada "A Tornallom" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. Dissenyat per Bram S...
Preu 24 €
Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Samarreta A Tornallom
Samarreta d'edició limitada "A Tornallom" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. Dissenyat per Bram St...
Preu 12 €