Mafalda, Mireia i Borja i més a la 6a entrega de ‘València Califòrnia’

La vessant més creativa de les comarques del Camp de Túria i l’Horta Oest va centrar la 6a entrega de València Califòrnia. Sénia i Nelo recol·lecten testimonis musicals de Llíria a Godella, passant per L’Eliana, Paterna i la Canyada. Poblacions ferides per l’especulació immobiliària i darrere la llarga ombra de la capital valenciana. Però sempre troben una escletxa per on entra la llum i lluitar per una identitat pròpia. Ja podeu veure l’episodi complet a la carta a la web d’À Punt. Ací podeu veure dos extractes de les actuacions de Fru Katinka i Mireia Vives & Borja Penalba.

Línies en el cel elèctric

Una Llíria musical donà anit començ a la ruta setmanal de la furgoneta que manegen Sénia i Nelo. Allí es troben amb Fru Katinka, la parella amb la qual parlen de les seues carreres musicals i ofereixen una actuació a l’escenari del Cine La Unió Musical de Llíria. Màgicament ens traslladen a un mirador privilegiat, al Tossal de Sant Miquel. Mireia Vives i Borja Penalba ens parlen del seu últim treball i ens delecten amb la interpretació de “Línies en el cel elèctric”, la qual dona títol al programa.

Després de donar voltetes pels carrers de l’Eliana, arriben la casa de Raquel Adalid (Chloe’s Clue). Una profunda conversa acaba derivant en una emotiva actuació baix la pluja emprant el portó de la furgo a mode de paraigües. Al polígon Fuente del Jarro, una rovellada porta dona accés a la nostra parella de presentadors a l’entrevista amb Mafalda. La banda punk ofereix una rellevant entrevista parlant dels seus orígens i la cara més reivindicativa de Paterna.

Comença a eixir el sol arribant a La Canyada, on Sénia i Nelo arrepleguen a Bearoid en la furgo. Però no és l’únic que puja. Arribant a Godella és el torn de recollir al seu amic i productor musical Pau Paredes. Aquest retrobament és sols una excusa per marxar fins als Millenia Estudios.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €