Notícies

Humor valencià instagrammer! 4 comptes imperdibles

Redacció | 15 novembre 2018

Instagram s’ha convertit de poc temps a aquesta part en la xarxa social estrella. Les seues publicacions imatges i vídeos directes i senzills, són el continent perfecte per als mems d’humor. Múltiples perfils d’humor han aflorat i uns quants d’ells, humor genuí valencià, què solament des de la terreta som capaços d’entendre. Tens compte a Instagram? T’agrada l’humor? Doncs et fem una recomanació perquè seguisques 4 perfils per baquejar-te de riure.

Suecanismes

El perfil anònim més famós de Sueca i gairebé tot el País Valencià. Les seues reflexions (encara que de vegades alcen polseguera) i mems triomfen a Facebook i Twitter. I també a Instagram. Gran càrrega d’humor, satírica política i crítica social emplenen el seu humor. Encara que de vegades també té missatges amb contingut de la cultura popular, sempre amb comparacions i referències valencianes. Té més de 10 mil seguidors.

Valencianismes

S’autodescriu com un perfil d’humor valencià apolític. Però política és tot, veritat? Mems sobretot amb jocs de paraules amb valencià, castellà i anglés i amb topònims valencians. Solen agafar plantilles de mems famosos i “valencianitzar”, però pensant-ho bé… ho fan tots els perfils dels quals et parlem a l’article! Quasi 6 mil seguidors.

Els Bancals

Trobaràs mems i vídeos de doblatges d’humor a aquest perfil que porten Víctor Belda i Quique Ferre. Contínues referències humorístiques al poble com a concepte, però sempre des de l’orgull enfront la ciutat. Val la pena molt veure els vídeos, estan ben elaborats i són de consum ràpid, ja que Instagram no permet vídeos de més d’1 minut. També donen molta importància als stories. Tenen quasi 3 mil seguidors.

València Ball

Perfil sorgit arrel dels “CountryBalls”, perfils lligats a un territori amb la imatge d’una bola personificada amb la bandera de dit territori amb ulls i que solen parlar anglés. Però no és el cas, perquè València Ball parla valencià. Humor nacionalista valencià, molt crític i mordaç.

Bonus track

Altres perfils d’humor valencià que vos recomanem són Lo meu no té nom, Xufet, Carquinyol, Mal d’Ou i Mr. Shosbonicoful.

, , , , ,

Trackbacks/Pingbacks

  1. Valencia Starter Packs, els memes de tòpics triomfen a Instagram | Tresdeu.com - 9 gener 2019

    […] Un starter pack fa referència al món dels videojocs i jocs de cartes de rol col·leccionables. Es tracta d’un sobre o un paquet de cartes amb objectes i/o habilitats amb el qual inicies el joc. Encara que també es pot extrapolar a qualsevol àmbit de la vida. Per exemple el conjunt de coses que són útils per a fer una activitat, anar a un lloc, per primera vegada. També podem trobar el Spanish Starter Packs, de la mateixa manera que passa en quasi tots els perfils de memes valencians. […]

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.


Aquesta web utilitza galetes per a millorar l'experiència de l'usuari.