Primer avanç del cartell del 10é aniversari de l’Arenal Sound

Primer avanç de cartell de la desena edició del festival castellonenc, que tindrà lloc del 30 de juliol al 4 d’agost a la platja de Borriana. Martin Garrix torna al festival per celebrar el 10é aniversari amb magnificència. Però el DJ número 1 del món no és l’únic Top 10 de les confirmacions. Oliver Heldens és l’actual número 9 a nivell internacional i visitarà l’Arenal per primera vegada.

Arenal Sound 10 aniversariUn dels retorns més esperats és el dels aclamats Vetusta Morla. Van estar en el cartell en 2011 i des de llavors no havien actuat a Borriana. La colombiana Karol G també serà un altre dels grans atractius. Els seus últims èxits amb Anuel AA i Maluma l’han consolidada com una de les artistes més cobejades del moment.

C. Tangana, Iván Ferreiro, Zahara i Beret tornen a Arenal Sound per presentar nou material i altres artistes nacionals s’estrenen al festival. És el cas d’Ayax y Prok, SFDK, Maikel Delacalle, Sofía Ellar i David Rees.

Els abonaments de Arenal Sound 2019 estan esgotats des del primer dia que es van posar a la venda, el mateix diumenge 21 d’octubre, i al gener arribaran noves incorporacions al cartell.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €