Els últims videoclips valencians que ens desperten els instints

No podia passar altra setmana sense una bona recopilació de videoclips valencians. Aquesta vegada amb peces audiovisuals que desperten els instints que tenim més a dins. Tesa ens mostra la seua “Ràbia” cap al sistema orquestrat. Gener apel·la al instint més bàsic amb els seu “Soc l’animal persona”. Badlands ens mostra la lluita de les persones en la recerca de la identitat. Erick Hervé amb SinH i Chave tanquen el recopilatori amb l’habitual vanitat i arrogància (ben enteses) dels rapers.

TESA – RÀBIA

“Ràbia” és el primer avançament del nou disc de Tesa. La rapera dedica el tema a totes aquelles que ja estan fartes del panorama. Un manifest antifeixista protestant contra com està tot muntat. La producció instrumental és de Loren D, mentre que la gravació i mescla ha estat de Mark Dasousa. Arranjaments de la tornada són d’Andrae i Eryfukksia. El videoclip ha estat obra de Mucho Chilly Chuchos.

GENER – SOC L’ANIMAL PERSONA

Gener estrena el segon videoclip del seu nou disc “Cante el cos elèctric”. “Sóc l’animal persona” és la primera cançó del disc i tema escollit per fer aquesta peça audiovisual. El vídeo destaca per dos particularitats. La primera és que la cançó ha estat enregistrada en directe per Facundo Novo. La segona és que està filmat en un sol pla seqüència, si obviem la introducció. El videoclip ha estat dirigit per Carlos Aparicio i cal destacar també l’art de LaDolocha i el maquillatge d’Alba Colorus.

BADLANDS – WEAK MEN CHERISH (OH LORD!)

Tema nou de Badlands acompanyat de videoclip dirigit per Enredo Films. “Weak Men Cherish (Oh Lord!) és el nou senzill i videoclip s’endinsa en el terreny country i folk, tal i com és el seu particular estil propi però amb matisos elèctrics. El videoclip ens mostra la relació entre un iaio i el seu net, i la seua recerca de la identitat, llibertat i fer a un costat la culpa.

MOM x SINH x DJ ROSVIL – HG

Erick Hervé no para de produir temassos. Aquesta vegada baix la marca MOM (Music or Money) la qual l’emparella amb Yeke Boy a la música. Per a “HG” li ha acompanyat el raper murcià SinH, posant música i veu a mig tema. També DJ Rosvil als scratchos. L’agilitat de les rimes i la lucidesa de les lletres d’Hervé ja no són sorpresa per ningú. El videoclip gravat per Juanjo Interperie (segons conta, improvisat) aposta per una fotografia en blanc i negre. Un videoclip urbà, cru, sense artificis.

CHAVE – FUCK OFF

Primer inèdit de Chave després de la publicació fa uns mesos del seu últim disc “Harakiri”. La instrumental del tema és obra de Klayt, el so i els scratchos de Loren D. “Fuck off” és un tema de rap arrogant, però en el bon sentit, com tot el que fa Chave. No pots fer altra cosa que donar-li la raó. El videoclip urbà i nocturn és d’Alfonso Guachu.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €