La selecció de les millors fotos del Festivern 18-19

Ja ha passat una setmana de la ressaca festivernera i tenim disponible la gran galeria de fotos del Festivern 18-19. Adolf Boluda s’ha encarregat de plasmar en imatges tot el que significa el Festivern. El festival d’hivern de les Comarques Centrals no va defraudar ningú com cada any a excepció de xicotets detalls. Estem en condicions d’afirmar que es tracta d’uns dels festivals que se celebren al País Valencià millor organitzats.

Tavernes de la Valldigna s’ha bolcat un any més en l’organització i l’acollida dels i les festiverneres. La localitat de la Safor va rebre un bon grapat de concerts entre els que destaquen els SFDK. Els sevillans es troben en un excel·lent estat de forma creatiu i artístic i va ser del més comentat pel públic.

No podia faltar la cançó del festivern de The Dance Crashers, que va ser interpretada en directe amb la col·laboració d’Àlex Seguí. També van destacar en gran manera els directes de bandes com Desakato, Narco, Auxili i ZOO. El grup de Gandia va incorporar durant gran part del directe a JazzWoman. També cal ressaltar l’actuació d’Adala & The Same Song Band, per primera vegada al País Valencià.

I sense més vos deixem una selecció amb les millors imatges del Festivern 18-19. Ací podeu trobar la resta.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €