Mafalda, Desakato i Gatillazo destaquen al Gazpatxo Rock 2019

Gazpatxo Rock 2019

Horaris

El festival Gazpatxo Rock torna a posar Aiora (Vall de Cofrents) en el calendari festivaler amb la seua catorzena edició. El 23 de febrer, la localitat valenciana d’Aiora tornarà a comptar amb un cartell de luxe. De nou, una ferma aposta pel punk-rock com a columna vertebra. Gatillazo, Desakato, Mafalda, El Último Ke Zierre, Kaos Urbano, Los de Marras, Combo Calada, Inèrcia i els locals Traspotin i la Boletobanda. El total de les bandes prometen una jornada única de festa i reivindicació.

Com a festival d’un sol dia, la intensitat serà una de les bases, amb més de 12 hores de música en directe. A més, es donarà el tret de sortida amb la tradicional gazpatxà popular. Tota persona assistent podrà degustar el plat típic aiorí. A més, la xaranga Siempre Sí amenitzarà les primeres hores de festival.

Les primeres ofertes d’entrades es van esgotar en només uns dies, actualment es troben a 23 € anticipada, passant a 28 € a taquilla el dia de l’esdeveniment. Una cosa també a tindre en compte són les barres amb reus populars. L’ambient serà ideal per poder gaudir de la bona música i de l’encant d’aquest poble de l’interior del País Valencià.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €