Pussy Riot arriba a València amb el seu projecte teatre-punk-performance

Riot Days és el nou projecte  teatre-punk-performance de Pussy Riot basat en el llibre homònim de Maria Alyokhina i dirigit per ella mateixa. Riot Days Tour arriba a València el mes de febrer de la mà de Wegow i iVisions Music Arts and Entertainment i, gràcies a la gran rebuda que ha obtingut tant de premsa com públic. A València acollirà l’espectacle a l’espai cultural de La Rambleta el proper divendres 8 de febrer.

La graPussy Riotn acollida del nou projecte de Maria Alyokhina ha fet necessari moure l’espectacle de Madrid i València a sales amb majors aforaments. Les entrades estan disponibles a WEGOW clicant ací. A més, el cartell comptarà com a convidades especials a New Day, la nova banda d’Amparo Llanos després de liderar Dover durant més d’una dècada. Punk, teatre, new wave, electrònica, activisme, protesta, amor, intensitat i empatia es fonen en un xou imperdible per començar el 2019.

Riot Days Tour ha deixat sales completes i presentacions memorables per tot el món. Chicago, Ciutat de Mèxic, Seattle, Vancouver, San Francisco, Los Angeles, Boston, Newcastle, Liverpool, Edimburg, Hèlsinki, Viena, Budapest, Berlín, Munic i un llarg etcètera que no deixa de créixer.

“Si pots canviar alguna cosa, definitivament necessites començar amb indiferència. Alguns impotents polítics afirmen que no tenim veu ni elecció. Tenim una veu. Tenim una opció. Volem inspirar la gent. Volem les noves accions (com la Marxa de les Dones). Volem que qui està en silenci, no tinga por de parlar. I creiem en el que aconseguirem. Pussy Riot és una revolució cultural. La comunitat és més forta que qualsevol govern. Per superar el nacionalisme, el sexisme, el racisme, la por i la indiferència hem d’estar juntes. Tenim una veu. T’ho mostraré! ”

Maria Alyokhina.

Maria Alyokhina Pussy Riot

Maria Alyokhina

Pussy Riot

Pussy Riot és un col·lectiu d’art protesta rus amb seu a Moscou. Fundat al març de 2011, el grup va decidir organitzar actuacions provocatives no autoritzades de punk rock guerrilla en llocs públics inusuals, que després es van convertir en vídeos musicals i es van publicar a Internet. Els temes dominants incloïen el feminisme, els drets LGBT i l’oposició al president rus Vladímir Putin, a qui el grup considerava un dictador. Aquests temes també tocaven els vincles de Putin amb el lideratge de l’Església Ortodoxa russa.

Pussy Riot

Elenc de Riot Days

Al març de 2012, tres membres del grup, Nadezhda Tolokonnikova, Maria Alyokhina i Yekaterina Samutsevich van ser arrestades i acusades de vandalisme, després de realitzar una actuació dins de la Catedral ortodoxa de Moscou. Van ser condemnades a dos anys de presó cada una per «vandalisme motivat per l’odi religiós». Després del seu alliberament, Tolokonnikova i Alyokhina i altres membres es van presentar com Pussy Riot durant els Jocs Olímpics d’Hivern a Sotxi de 2014, on van ser atacades pels guàrdies de seguretat.

Entre 2014 i 2016 Pussy Riot (Alyokhina i Tolokonninkova – juntes o per separat, amb diferents formacions), van gravar i van llançar diversos vídeos. Al desembre de 2016, Maria Alyokhina i el productor musical Alexander Cheparukhin van iniciar el projecte Riot Days, basat en el llibre de Alyokhina.

New Day

En l’estiu de 2015, Dover vivia els seus últims dies com a banda després de 24 anys de trajectòria. La seua confundadora, guitarrista i compositora Amparo Llanos, sabia que encara tenia moltes coses a dir. I moltes ganes d’experimentar amb la música, així naixia New Day. El projecte el cformen també Samuel Titos (ex Dover) en el baix i Jota Armijos (ex Fuckaine) a la bateria. El seu disc debut s’anomena Sunrise.

Participa Participa

Dessuadora A Tornallom
Dessuadora d'edició limitada "A Tornallom" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. Dissenyat per Bram S...
Preu 24 €
Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Noves veus (secció d’opinió)
Entre totes i tots som capaços d'impulsar noves veus dins del panorama mediàtic valencià. Calen noves idees i enfocaments per encarar aquesta dècada d...
25%
14
DIES
112,00 €
aconseguit de 450,00 €