Naix Bon Dia Show, el late night per a YouTube en Valencià

Com sabreu, des de Tresdeu ens agrada portar-vos les últimes novetats dels Youtubers valencians, A.K.A. Valentubers. Des de fa unes setmanes ha sorgit Bon Dia Show, un nou canal amb un format diferent del que ens té acostumat YouTube. El seu conductor Borja Puchal, batejat per ell mateix com El Xal, tracta d’agafar les característiques d’un late night show a l’estil dels que ens té acostumat Andreu Buenafuente. Encara que com el propi Xal reconeix amb humor, ell no arribe ni a la font del poble. Gràcies com sempre, al blog Valentúbers de Rosella Espinós el qual ens ha servit de font, per obrir-nos la pista i portar-nos sempre l’última novetat dels youtubers en valencià.

Bon Dia Show!

El Xal tracta de publicar un vídeo a la setmana on repassa notícies i temes d’actualitat amb to d’humor. A cada capítol, ens presenta el seu monòleg mig guionitzat, mig improvisat, on ens conta les seues històries. Per exemple, a l’últim vídeo que ha pujat es mulla i es clava de ple en la polèmica entre els taxis i els VTCs. Fins i tot parla de nosaltres al seu 3r capítol, sobre l’article que vam publicar fa unes setmanes sobre el valencià a YouTube i els valentubers.

Bon Dia Show

Borja Puchal

El programa compta amb una interessant capçalera animada i originals objectes d’atrezzo. Xicotets detalls com les targetes personalitzades que empra, tal i com veiem als grans late night shows de la tele. Per últim també remarcar la gran qualitat tècnica d’imatge i de so. Açò li atorga un aspecte molt professional al canal.

Una cosa que sí trobem a faltar és que cada capítol tinga la seua miniatura. Així serien fàcilment identificables. I estigueu atentes al seu canal perquè el pròxim vídeo farà un challenge i desafiarà a la resta de valentubers. Estarem atentes! Podeu seguir-lo al Twitter i Instagram.

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €