Eres la Fallera Major! El nou videoclip del Renao per a les Falles

Confirmat! Ja podem dir que València està en Falles. I no perquè el passat diumenge se celebrara al Crida. Estem en Falles perquè El Renao ha publicat el seu tradicional videoclip oficial de les Falles. Per 3r any consecutiu tenim videoclip-falleril i aquesta vegada lluirà el seu tipin i fallerio amb vestit de Fallera Major al ritme de La Oreja de Van Gogh. Doneu-li al play si voleu veure “Eres Fallera Major”.

Eres Fallera Major

Com hem dit abans ja són tres anys de videoclip paròdia del Renao per a les falles. El youtuber de Sueca ja ens va sorprendre fa dos anys amb “València està en Falles” i l’any passat amb “Fallero“. Dos versions de Zucchero i Chayanne respectivament. Si eres molt fan inclús pots descarregar-te el tema punxant ací. De fet el videoclip va tindre la seua història perquè El Renao comptava amb traure imatges des del balcó de l’Ajuntament de València. Però una vegada allí no el van deixar accedir, ho contava a Twitter.

Pocs minuts després des del propi perfil oficial de l’Ajuntament li van contestar lamentant la confusió però el pobre del Renao necessitava una autorització per a gravar. Al final el nostre benvolgut valentuber es va quedar sense imatges des del balcó de l’Ajuntament.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €