Tremenda Jauría o Varry Brava per 5€? Continua la festa amb el Carnet Jove

València o Castelló? El Carnet Jove posa la festa i tu sols has de triar el lloc. Aquest divendres dia 22 tant la capital de la Plana com la capital del Túria, viuran dos grans concerts. De la mà de l’IVAJ celebrem els 30 anys del Carnet Jove i tanquem com toca els festejos. Ni més ni menys que 7 grups intervindran als dos concerts de divendres i tractaran de repetir l’èxit viscut dissabte passat a la Sala The One d’Alacant amb Nathy Peluso, Atupa i Fran Yera.

Concert de Castelló

Carnet Jove Concert Castelló

Paelles UJIEspectacular cartell per la concert de Castelló. Alguna vegada hauries pensat veure Tremenda Jauría, La Sra. Tomasa, Buhos i Periferia Norte per tan sols 5 euros? Una oportunitat imperdible per passar un divendres de luxe, sobretot tenint en compte que durant el dia també se celebra la Festa de les Paelles de la UJI.

Així que ja ho tens clar, des de les 10:00  fins les 18:00 de festa al Campus del Riu Sec. I després, a sopar i agafar forces per anar a la Sala Opal on s’obiran les portes a partir de les 22:00. Compra ací la teua entrada per tan sols 5 euros, recorda portar amb tu el Carnet Jove quan accedisques al recinte. L’ordre d’actuació serà el següent: La Sra. Tomasa, Buhos, Tremenda Jauria i Jazzwoman amb Periferia Norte.

Concert de València

Per altra banda, si et trobes a València tens un altre gran concert per a celebrar l’aniversari del Carnet Jove. A partir de les 21:30 a La Rambleta tindràs una gran cita musical indie, amb les actuacions de Varry Brava, Mourn i Joe Pask. Compra la teua entrada ja. També tindrà un cost de sols 5 euros amb Carnet Jove i deuràs portar amb tu l’entrada a l’hora d’accedir al recinte. Les portes obriran a les 21:30 i l’ordre d’actuació serà: Joe Pask, Mourn i Varry Brava.

Carnet Jove Concert de València

Especial Territori Sonor

I el programa d’À Punt Territori Sonor també va cedir el seu espai a les celebracions del Carnet Jove amb un especial. Podeu escoltar en aquest enllaç a partir del minut 01:39:00. Un viatge en el temps fins a l’any 1989, any de naixement del Carnet Jove. Curiosament, el mateix any on va començar la primera ràdio autonòmica. Amb Cèlia Cerezo i la col·laboració del secretari general de l’IVAJ, Jesus Polinyà. També intervenen testimonis de joves que indiquen perquè utilitzen el Carnet Jove.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €