Concerts de Vivers 2019: Miss Bolivia, Iseo & Dodosound, Alfred (OT) i més

Més prompte que mai, ja tenim confirmada la programació dels Concerts de Vivers 2019. Torna el cicle de la Gran Fira de Juliol amb artistes i bandes internacionals, valencianes i d’àmbit estatal. Del 30 de juny al 25 de juliol esteu citades al Jardí de Vivers, perquè hi haurà una gran varietat d’estils i temàtiques de concerts pràcticament cada dia. Ací teniu el cartell complet:

Des d’artistes consagrats com David Bisbal, Ana Belén o Calamaro, a mediàtics com Alfred García, passant per artistes valencians com Auxili, Xavi Sarrià, Els Jóvens, Tesa, Tardor o The Dance Crashers. També hi haurà representació internacional amb Crystal Fighters, Loreena McKennit, Echo & The Bunnymen o Dulce Pontes.

Des de l’Ajuntament de València, organitzador dels concerts en col·laboració amb l’Associació de Promotors Musicals de la Comunitat Valenciana (MusicaProCV) destaquen que encara queden artistes convidats per confirmar i que hi ha un 50% d’artistes femenines al cartell. També anuncien que pròximament s’anunciaran els dos espectacles que completaran la programació dels Concerts de Vivers 2019.

Per últim, també posen en valor que el 70% dels espectacles tindran un cost de 30€ o menys. Amb les ofertes de llançament l’organització afirma que les localitats valen menys del que és habitual en recintes amb característiques i equipaments semblants. També asseguren que veure a artistes internacionals als Concerts de Vivers tindrà preus inferiors als disponibles en altres ciutats.

Les dates dels Concerts de Vivers 2019

Diumenge, 30 de juny: David Bisbal.
Dimecres, 3 de juliol: Loreena McKennit.
Dijous, 4
de juliol: Ana Belén.
Divendres, 5 de juliol. Poetas del rock amb Kiko Veneno, Bebe i Xavi Sarrià.
Dissabte, 6 de juliol: Miss Bolivia, Amparanoia, Tremenda Jauría, Ses, Tesa i Poder Bimenstrual DJ.
Dimecres, 10 de juliol: Echo & The Bunnymen i Júlia.
Dijous, 11 de juliol: Festa Reggae Rototom amb Green Valley, The Dance Crashers i Jamaleònics.
Divendres, 12 de juliol: Leiva.
Dissabte, 13 de juliol: Luz Casal i Morgan.
Dimarts, 16 de juliol: Andrés Calamaro.
Dimecres, 17 de juliol: Ketama.
Dijous, 18 de juliol: Dulce Pontes.
Divendres, 19 de juliol: Alfred Garcia, Els Jóvens i Tardor
Dissabte, 20 de juliol: Iseo & Dodosound, Auxili i Roba Estesa.
Dimecres, 24 de juliol: Crystal Fighters.
Dijous, 25 de juliol: La Casa Azul i Xoel López.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €