No hi haurà qui pare estos projectes, mare! Nous videoclips valencians

Cactus – Frankenstein

Ho han tornet a fer. Altra tornada que sense voler va a quedar-se una temporadeta en els nostres cervells. Cactus presenta amb “Frankenstein” l’avançament del seu segon disc que eixirà a finals de 2019. I què és Cactus si no un Frankenstein del panorama musical actual? Un tros de monstre fet de pedaços que camina un poc dubtós però que quan arrea, ho fa fort. Un videoclip amb missatge més agressiu, més atrevit, obra d’Elhombreviento, ens avisa de per on aniran les noves passes de Cactus. I a Eldemuro, què li han donat, per favor? Impacients per veure el tema en directe.

*Foto de la portada extreta del Facebook de Cactus.

Funkiwis – Baile de Buitres

Els Funkiwis ens presenten “Baile de buitres” el primer avançament amb videoclip del disc homònim que veurà la llum el proper 15 de març. Funkiwis continuen amb el seu viatge entre les fusions d’estils, predominant en aquest llançament el rock sobre el funk. El videoclip obra de Terral Studio amb la seua identificable fotografia, situa a la banda a un convent abandonat.

Candela Roots – You Got It

Candela Roots presenta “You Got It”, una cançó a dues veus entre Estel Navarro (aka Estel Stylah), cantant i líder de la banda, i Vero Forment (aka Queen Smiley). Produïda per Genís Trani, i Alberto Tarín als arranjaments. Candela Roots amb aquesta cançó relaten la dificultat afegida ser dona en aquesta societat patriarcal i alhora amb un missatge esperançador, cridant a la resistència, l’empoderament i la sororitat. A banda de les components de Candela Roots al videoclip podem veure moltes més dones referents músiques del panorama valencià.

Hi apareixen Eva Dénia, Maria Amparo Hurtado, Miryam, Eva i Vanessa Giner (Carraixet), Iosune Noguera (Mantequilla Volaora), Key Day, Montse Francés (ESiR), Carmen Cercós (Skaparrapid), Maria Briones (Reina Roja), Sandra Aragó i Berta Iñíguez (Herba Negra), Paula Bam Bam, Nina Baiferr (Via Lliure) i Gem. Aquest 2019, la banda té previst traure dos singles i un parell de temes del disc Humanité (Mésdemil, 2017) que gravaran a l’estudi en forma de directe.

Gimnástica – El viaje del caracol

Gimnástica presenta “El viaje del caracol'”, segon single extret del seu nou àlbum Líquido. El videoclip agafa inspiració en la successió numèrica de Fibonacci. Una successió que dibuixa l’espiral logarítmica que fa referència a la closca del caragol. Una història a mig camí entre Léon. El professional i Blade Runner per contar una història de mentor i aprenent.

Homo No Sapiens – El temps no para

A mitjans de l’any passat Homo No Sapiens ens va refundar i aquest 2019 trauran l’EP HNS el proper 9 d’abril. L’1 de març de 2019 publicà “El temps no para”, el primer vídeo d’avançament, on xiquets i xiquetes són protagonistes. Rock urbà amb potents guitarres, ritmes treballats i lletres en valencià i castellà. El videoclip ha estat realitzat per El Reaktor basat en un grafit de Larouch.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €