EH TU! Els vídeos del valencià Javi Ivànyez són virals a Facebook

Segurament has vist per Facebook vídeos d’un xic amb barbeta que comencen «Eh tu!». Ell és Javi Ivànyez un xixonenc, cantant i guitarra de Mugroman i col·laborador de Tresdeu que ara es posa davant la càmera. De moment compta amb 4 episodis on tracta temes de gran interés social i polític. La qüestió és que estem en uns temps on has de posicionar-te, l’equidistància no és una opció. I Javi ho fa, i amb gran èxit pel que sembla. Ací us deixem l’últim del seus vídeos: «Eh tu, què és el spanishgate

Aquest és seu vídeo amb més èxit. A YouTube ha superat les 45.000 reproduccions en una setmana i a Facebook compta amb més de 266 mil reproduccions! Però què és el spanishgate? Aquest vídeo tracta sobre les activitats il·legals que s’han vingut fet des de fa uns anys per desacreditar rivals polítics i ho compara amb l’escàndol Watergate, que als anys 70 va desembocar en la caiguda del govern de Ricard Nixon.

El treball de dos periodistes que han tret a la palestra les “clavegueres de l’Estat”. Aquest vídeos i els altres també interessants han sigut compartits i publicats a la pàgina del diari Público i Spanish Revolution entre d’altres. Els altres vídeos de Javi Ivànyez que ha preparat per a Eh! són sobre l’auge de l’extrema dreta, qui mana i controla els mitjans de comunicació i sobre el canvi climàtic.

Univers Eh

Javi és fundador de l’Eh Universo Media, un projecte format per tres pàgines de Facebook Eh!, Oh! i Ha!. Javi el descriu com un nou mitjà de comunicació creat per crear valor social, impacte i interacció basat en tres principis: 100% Facebook, 100% de vídeo i 100% mòbil. La diferència entre les pàgines és el seu contingut: Eh !: notícies, política i societat, Oh!: pel·lícules i sèries i Ha! humor, animals i contingut viral.

Després de crear contingut a partir del material de tercers i compartir-lo, ara Javi aposta per crear contingut original d’Eh!. Ha decidit posar-se davant la càmera i amb una producció molt cuidada, amb grafisme, rètols, animacions i humor, està tenint un gran èxit.

Si us han agradat el seus vídeos no dubteu en subscriure’s al seu canal de YouTube i donar-li m’agrada a les seues pàgines de Facebook.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €